Μήνυμα προέδρου ΣΠΑΠ για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2024, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος απευθύνει το δικό του μήνυμα, στο οποίο και αναφέρει:

«Η σημερινή ημέρα γιορτάζεται ως Παγκόσμια Ημέρα Νερού. Επειδή το νερό μάς επηρεάζει όλους, είναι ανάγκη

όλοι μας να αναλάβουμε δράση. Η λελογισμένη χρήση του νερού ξεκινά από το κύτταρο της κοινωνίας (οικογένεια και σπίτι), το σχολείο, τον Δήμο, το εργασιακό περιβάλλον και όλες τις εκφάνσεις του βίου μας. Η αλλαγή μπορεί να γίνει με τη συμμετοχική δράση όλων στον τρόπο που χρησιμοποιούμε, καταναλώνουμε και διαχειριζόμαστε το νερό για τις καθημερινές μας ανάγκες.

Το νερό είναι ζωτικής σημασίας για κάθε πτυχή της ανθρώπινης επιβίωσης και η σπουδαιότητά του ως το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής είναι αδιαμφισβήτητη. Η ανάγκη ορθολογιστικής διαχείρισης και καθημερινής εξοικονόμησής του αποτελούν σήμερα, όσο ποτέ, μια πραγματικότητα που απαιτεί την προσοχή όλων. Όλοι εμείς, η οικογένειά μας, το σχολείο, η κοινότητα, η πόλη, η χώρα μας, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, αλλάζοντας τον τρόπο που χρησιμοποιούμε, καταναλώνουμε και διαχειριζόμαστε το νερό στη ζωή μας. Χρειαζόμαστε όλοι να αναλάβουμε δράση».

The post Μήνυμα προέδρου ΣΠΑΠ για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα