Μεγάλος αριθμός φαρμάκων και στη δράση αλληλεγγύης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για τους πληγέντες της Βηρυτού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τους πληγέντες της Βηρυτού, στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία την Περιφέρεια Αττικής, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και το «Όλοι μαζί

μπορούμε» του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Παρόντες στη σπουδαία αυτή δράση, που φιλοξενήθηκε στο Εμπορικό Κέντρο Holargos Center, ήταν η πρόξενος της Πρεσβείας του Λιβάνου, Rania Abdullah Counselor, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη και ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Γιάννης Κεχρής.

Από την πλευρά του Δήμου, παρόντες ήταν η αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικής Ανάπτυξης και αναπληρώτρια δημάρχου, Άννα-Μαρία Τσικρικώνη και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χολαργού, Βασίλης Σιαμάνης.

«Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα βοήθειας των συνανθρώπων μας, που βιώνουν πραγματικά πολύ δύσκολες στιγμές και το εμπορικό κέντρο Χολαργού για τη φιλοξενία», σημειώνει η διοίκηση.

The post Μεγάλος αριθμός φαρμάκων και στη δράση αλληλεγγύης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για τους πληγέντες της Βηρυτού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα