Με τρεις δράσεις υποδέχεται το 2023 ο Σύλλογος Πεζοπόρων Χαλανδρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πεζοπόρων Χαλανδρίου εύχεται σε όλα τα μέλη και τους φίλους τους να έχουν ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2023 με υγεία, αγάπη, ειρήνη, ελπίδα, πολλά χαμόγελα και ακόμα πιο πολλές πεζοπορίες, ανακοινώνοντας παράλληλα το πρόγραμμα των δράσεων για τον μήνα Ιανουάριο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δράσεων:

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου : Θεοφάνια στο Ναύπλιο.

O Σύλλογος Πεζοπόρων Χαλανδρίου αναφέρει σχετικά: «Υποδεχόμαστε την νέα χρονιά γιορτάζοντας

τα Θεοφάνεια στο πανέμορφο Ναύπλιο. Θα παρακολουθήσουμε τον αγιασμό των υδάτων και την ρίψη του Τίμιου Σταυρού στο λιμάνι της Ναυπλίου. Θα επισκεφτούμε το Παλαμήδι και θα πεζοπορήσουμε μέχρι την παραλία της Αρβανιτιάς από το πλακόστρωτο μονοπάτι δίπλα στην θάλασσα. Στην συνέχεια θα απολαύσουμε τα γραφικά σοκάκια της πόλης και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και φαγητό».

Η μετάβαση θα γίνει με πούλμαν.

Ώρα αναχώρησης : Στις 07:00 π.μ. από τον Σταθμό Μετρό Χαλανδρίου

Κυριακή 22 Ιανουαρίου : Πεζοπορία στο Όρος Κνημίδα Καρυά – Καμένα Βούρλα

Για τη δράση στις 22/1 ο σύλλογος σημειώνει: «Η ομάδα μας θα πεζοπορήσει στο όμορφο βουνό της Κνημίδας. Θα ξεκινήσουμε από τον ορεινό οικισμό Καρυά και θα διανύσουμε μια όμορφη διαδρομή μέσα στο δρυοδάσος με θέα προς τα Καμένα Βούρλα, την Όθρυ και την Εύβοια. Θα ολοκληρώσουμε την πεζοπορία μας στην Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, η οποία ιδρύθηκε στην αρχή του 11ου αιώνα, και βρίσκεται σε υψόμετρο 320μ με πανοραμική θέα. Στην συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, καφέ και φαγητό στα Καμένα Βούρλα.

Πεζοπορία : 8,3χλμ.Θετική υψομετρική : 210 μ.Αρνητική υψομετρική : 620 μ.Ώρες πεζοπορίας : 3,5 ώρες μαζί με στάσειςΒαθμός δυσκολίας : 1Η μετάβαση θα γίνει με πούλμαν.Ώρα αναχώρησης : Στις 07:00 π.μ. από τον Σταθμό Μετρό ΧαλανδρίουΚυριακή 29 Ιανουάριου : Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας & Πεζοπορία στον Νότιο Υμηττό

Ο σύλλογος προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στο Καταφύγιο του Συλλόγου Κυνηγών Κορωπίου, στις πλαγιές του Υμηττού. Θα χαρούμε πολύ να ανταλλάξουμε ευχές και να μοιραστούμε τις προσδοκίες και τις ελπίδες μας για την νέα χρονιά. Για να γιορτάσουμε την ημέρα θα κάνουμε και μία μικρή πεζοπορία στο πανέμορφο πευκοδάσος στις πλαγιές του Νότιου Υμηττού.

Πεζοπορία : 6χλμ.Θετική υψομετρική : 250 μ.Βαθμός δυσκολίας : 1Η μετάβαση θα γίνει με ιδιωτικά αυτοκίνητα.Σημείο συνάντησης στο τέρμα της οδούς Δημοσθένους στο πυροφυλάκειο Κορωπίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής :

στο email : [email protected],στο τηλ. : 6932 222862, 6973 442376στα γραφεία του συλλόγου: Καρελλά 22, Χαλάνδρι (Συνοικισμός) κάθε Τετάρτη 18:30 – 20:30,στο facebook : Ομάδα Πεζοπόροι Χαλανδρίουστο site του συλλόγου: pezoporoihalandriou.gr.

The post Με τρεις δράσεις υποδέχεται το 2023 ο Σύλλογος Πεζοπόρων Χαλανδρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα