Με τον ήχο του βιολιού της Ευανθίας Ρεμπούτσικα συνεχίζονται τα Μενάνδρεια 2020 την Παρασκευή 4/9

Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, ο ήχος του βιολιού αποκτά ένα εντελώς ιδιαίτερο χρώμα στα χέρια της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Η συνθέτης με το κόκκινο βιολί θα παρασύρει και θα οδηγήσει το κοινό στα μουσικά μονοπάτια, που εκείνη ακολουθεί, γοητεύοντας και αιχμαλωτίζοντάς το, με τη μαγεία της μουσικής της. Η Ευανθία αφήνει τις νότες της να ταξιδέψουν σε Ανατολή και Δύση, να αγκαλιάσουν όνειρα και να σβήσουν μέσα στις καρδιές, γιατί εκεί που αποτυγχάνουν οι λέξεις μιλάει η μουσική της Ευανθίας!

Στη σκηνή συνοδοιπόροι της

σε αυτή την ιδιαίτερη παράσταση τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί: ο Θάνος Σταυρίδης, στο ακορντεόν, ο Πάνος Δημητρακόπουλος, στο κανονάκι, ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος, στο πιάνο και ο Βαγγέλης Καρύπης, στα κρουστά και τα τύμπανα.

Γενική Είσοδος 5 € (η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από την Εμμανουήλ Μπενάκη 3 από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. την ημέρα της εκδήλωσης).

Το ΝΠΔΔ «Δ.Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, εναρμονισμένο πλήρως στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών εξ’ αιτίας της πανδημίας Covid-19, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των δημοτών και των καλλιτεχνών, προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των Μενανδρείων 2020.

Σύμφωνα με τις οδηγίες περί ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους είναι:

Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής προστατευτικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδό τους από τον χώρο καθώς και καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.Επιβάλλεται η σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά και η σταδιακή άφιξη του κοινού, με ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε εκδήλωσης. Επίσης, κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.Oι χώροι υποδέχονται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές και πρέπει σε όλη την διάρκεια του θεάματος να παραμένουν στις θέσεις τους. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.

The post Με τον ήχο του βιολιού της Ευανθίας Ρεμπούτσικα συνεχίζονται τα Μενάνδρεια 2020 την Παρασκευή 4/9 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα