Με τον διοικητή της ΔΥΠΑ για τα προβλήματα του Ηλιακού Χωριού συναντήθηκε ο Π. Ιωάννου

Τον φίλο του Διοικητή της ΔΥΠΑ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που έχουν τεθεί από κατοίκους του Ηλιακού Χωριού που αφορούν στο αποχετευτικό.

Ενημερώθηκε πως πριν λίγες ημέρες έγινε συνάντηση και με το Δ.Σ του συλλόγου από το Ηλιακό Χωριό και στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης ο Υποδιοικητής κ. Γεώργιος Καραχάλιος, η Υποδιοικητής κα Ιωάννα Χορμόβα και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της ΔΥΠΑ.

Ο

υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου πληροφορήθηκε για παράταση του χρόνου λήξης της προγραμματικής σύμβασης για το έργο αυτό, μέχρι τη λήξη της εργολαβίας (03-10-2024), καθώς επίσης για τη τροποποίηση της απόφασης ως προς το οικονομικό, την αύξηση, δηλαδή, του ποσού από 585.000€ ( συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) σε 600.000€ (πλέον ΦΠΑ).

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Ιωάννου έθεσε το θέμα του κτιρίου G του Ηλιακού Χωριού και πως μπορεί να αξιοποιηθεί.

Οι συμμετέχοντες στη συζήτηση, μίλησαν για την πολυπλοκότητα της υπόθεσης αυτής μιας και το ισόγειο ανήκει στην ΕΥΔΑΠ και ο 1ος όροφος ανήκει στους 436 οικιστές της περιοχής.

Παρακολουθούμε το θέμα που αφορά το κτίριο G και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

The post Με τον διοικητή της ΔΥΠΑ για τα προβλήματα του Ηλιακού Χωριού συναντήθηκε ο Π. Ιωάννου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα