Με «Το Μυστικό της Άνταλαϊν» ξεκινά η χειμερινή Κινηματογραφική Λέσχη στη Μεταμόρφωση

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης (Τμήμα Πολιτισμού) και η Κοινωφελής Επιχείρηση προσκαλούν στην έναρξη της χειμερινής Κινηματογραφικής Λέσχης του Δήμου την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020.

Θα προβληθεί η αμερικανική ταινία «Το μυστικό της Ανταλάιν».

Όλες προβολές  θα γίνουν στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου  από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο, με ώρα έναρξης 20.30μ.μ., για τις προβολές ενηλίκων, και 11.30 π.μ. για τις παιδικές (με εξαίρεση το Σάββατο 22/2/2020  όπου η έναρξη προβολής ορίστηκε στις 18.00).

Σε όλες τις προβολές η είσοδος είναι ελεύθερη.

«Το Μυστικό της Άνταλαϊν» (The Age
of Adaline)

Δραματική

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Λι Τόλαντ Κρίγκερ, με τους Μπλέικ Λάιβλι, Χάρισον Φορντ, Έλεν Μπέρνστιν, Μίκιελ Χούισμαν.

Διάρκεια 110’

Υπόθεση: Έπειτα από ένα περίεργο ατύχημα, η γεννημένη στις αρχές του 20ού αιώνα, 29χρονη Ανταλάιν μένει για πάντα νέα. Για τις επόμενες οκτώ δεκαετίες ζει μια μοναχική ζωή, απομακρυσμένη ακόμα και από την ηλικιωμένη πλέον κόρη της, η οποία θα αλλάξει όταν ερωτευτεί έναν γοητευτικό φιλάνθρωπο. Ο έρωτας θα την κάνει πλέον να δει με διαφορετική ματιά τη ζωή και να σκεφθεί σοβαρά τις επιλογές της.

Το πρόγραμμα της Κιν/γραφικής Λέσχης Φεβρουάριου – Απρίλιος 2020Download

The post Με «Το Μυστικό της Άνταλαϊν» ξεκινά η χειμερινή Κινηματογραφική Λέσχη στη Μεταμόρφωση appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα