Με το Μαρούσι Ψηλά κατεβαίνει στις εκλογές του Οκτωβρίου ο Αντώνης Μπιλιλής

Με τον συνδυασμό του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, Το Μαρούσι Ψηλά, θα κατέβει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο Αντώνης Μπιλιλής.

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να ζητήσει την ψήφο των συμπολιτών του με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου και αναφέρει:

Αγαπητοί συνδημότες, φίλοι, και φίλες,

με αίσθημα προσωπικής ευθύνης, αλλά καί εκτίμησης καί σεβασμού πρός όλους εσάς, ανακοινώνω και επίσημα

την αποφασή μου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Το Μαρούσι ψηλά”, με επικεφαλής τον δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Η πρόσκληση του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου να συμμετέχω στον συνδυασμό του είναι για εμένα μεγάλη τιμή, αλλά και μεγάλη πρόκληση, αφού έτσι θα έχω τη δυνατότητα, αν με τιμήσετε με την ψήφο σας και εκλεγώ, να κάνω πραγματικότητα τις σκέψεις μου και τα όνειρά μου για την Πόλη που γεννήθηκα και ζω.

Ονειρεύομαι μία Πόλη ανθρώπινη, μία Πόλη φιλική και, όπως πολύ συχνά λέω, θέλω να ζω σε μία Πόλη με ποιότητα, ασφάλεια, πολιτισμό, ανάπτυξη, προσβασιμότητα, λειτουργικότητα, ισότητα, ισονομία, με διαρκή φροντίδα γιά τα αδέσποτα ζώα, με σεβασμό στους κατοίκους της και δίνοντας πάντα προτεραιότητα στα παιδιά, στην τρίτη ηλικία και στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ). Αυτή μου την απόφαση δεν την καθόρισε μόνο το πάθος μου για τα κοινά ούτε η αγάπη μου για την πόλη πού γεννήθηκα και ζω αλλά η ανιδιοτελή παρότρυνση και υποστήριξη εκατοντάδων συμπολιτών και φίλων που θέλουν να αποτελέσω τη φωνή τους στο νέο Δημοτικό συμβούλιο.

Εύχομαι οι συνδημότες μου να με εμπιστευτούν και να με τιμήσουν με την ψήφο τους γιατί ήμουν, είμαι, και θα είμαι ένας από εσάς και πιστεύω ότι αυτός ο προεκλογικός αγώνας θα είναι ένα όμορφο ταξίδι με εσάς συνεπιβάτες μου.

Εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου στον συνδυασμό αλλά και σε όλους τους υποψήφιους όλων των συνδυασμών.

Πάμε δυνατά όλοι μαζί “Το Μαρούσι ψηλά”

Σας ευχαριστώ πολύ».

«Ο Αντώνης Μπιλιλής, γέννημα θρέμμα Μαρουσιώτης, άνθρωπος της αγοράς, του μόχθου και της μεγάλης κοινωνικής συνεισφοράς συμπορεύεται μαζί μας με κοινό στόχο το σύνθημά μας “Το Μαρούσι ψηλά”» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο συνδυασμός και προσθέτει: «Συμπολίτες μας που καθημερινά αποδεικνύουν με τη στάση τους την αγάπη για την πόλη μας και ταυτόχρονα αποτελούν φάρους αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής όπως ο Αντώνης βρίσκονται στο πλευρό μας και με εφόδιο τις βιωματικές εμπειρίες τους και τις τεχνικές γνώσεις τους, συνεισφέρουν στο πρόγραμμά μας για ένα σύγχρονο Μαρούσι, που σέβεται τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του».

The post Με το Μαρούσι Ψηλά κατεβαίνει στις εκλογές του Οκτωβρίου ο Αντώνης Μπιλιλής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα