Με την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. η έκθεση «Celestial Views» της εικαστικού Μ. Μπαχά

Την έκθεση εικαστικών της Μαρίας Μπαχά με τίτλο «Celestial Views», με σκοπό την ενίσχυση του έργου του μη κυβερνητικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στηρίζει με την αιγίδα του ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών πρωτοβουλιών του.

Για τη στήριξη της πρωτοβουλίας από μέρους του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, η πρόεδρος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη δήλωσε: «Ως Όμιλος στεκόμαστε στο πλευρό των

καλλιτεχνών που προάγουν την πολιτιστική δημιουργία. Ειδικά όταν μία καλλιτεχνική πρωτοβουλία συνδυάζει και τον ανθρωπισμό αποδεικνύει στην πράξη την κοινωνική διάσταση της τέχνης. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που ενισχύει τη δημιουργία και έχει θετικό αντίκτυπο στο κοινωνικό σύνολο».

Στα εγκαίνια της έκθεσης, την πρόεδρο Μαρίνα Πατούλη, εκπροσώπησαν τα μέλη του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Αναστασία Χρόνη, και Κατερίνα Μπατιλίδου.

Η έκθεση θα φιλοξενείται στο Ίδρυμα Εικαστικών ΤεχνώνΤσιχριτζή, στην Κηφισιά, μέχρι την Παραμονή των Χριστουγέννων, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019.

The post Με την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. η έκθεση «Celestial Views» της εικαστικού Μ. Μπαχά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα