Με την Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο υποψήφιος ο Β. Μπουγιούκας στο Γαλάτσι

Με την παράταξη του δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου, Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο, θα κατέβει και στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ο εκπαιδευτικός Βαγγέλης Μπουγιούκας.

Στη δήλωση υποψηφιότητάς του, ο κ. Μπουγιούκας αναφέρει:

«Το μέλλον της πόλης μας πρέπει να είναι στα χέρια της νεολαίας! Μέσα από τη σωστή εκπαίδευση και την καλή επικοινωνία με τα νέα παιδιά,

θα καταφέρουμε πολλά περισσότερα. Στους άμεσους στόχους μας είναι να οργανώσουμε ένα Δημοτικό Κέντρο Δυσλεξίας με καταρτισμένους παιδοψυχολόγους και λογοθεραπευτές. Το ήδη υπάρχον κοινωνικό φροντιστήριο πρέπει να εκσυγχρονιστεί ακόμη περισσότερο, διδάσκοντας και ξένες γλώσσες ακόμα και σε παιδιά του Δημοτικού, ώστε όλα τα παιδιά του Γαλατσίου να έχουν ίσες ευκαιρίες στην παιδεία και τη μόρφωση.

»Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας άνθρωπος με τσαγανό, που ό,τι βάζει στο μυαλό του το καταφέρνει! Είναι νέος, έχει εμπειρία, όρεξη, είναι ακριβοδίκαιος και η έντονη δραστηριότητά του δίνει ρυθμό σε όλη την ομάδα, γιατί είναι ομαδικός παίχτης. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα».

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Μπουγιούκας

Ο Βαγγέλης Μπουγιούκας γεννήθηκε στην Απείρανθο της Νάξου, αλλά μεγάλωσε στο Γαλάτσι, όπου ζει μέχρι και σήμερα.

Είναι απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθήνας, του τμήματος Μαθηματικών.

Ιδρυτής και ιδιοκτήτης τουφροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης «Μέθοδος» από το 1978 έως το 2008.

Από το 2006 έως σήμερα εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος, ενώ έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Παιδείας και αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Τα πρώτα 2,5, περίπου, χρόνια της θητείας του με τη διοίκηση Μαρκόπουλου διετέλεσε πρόεδρος της Ανώνυμης Μονομετοχικής Εταιρείας του Δήμου Γαλατσίου (ΚΑΜΙΝΙ) και τα τελευταία δύο χρόνια ως πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

The post Με την Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο υποψήφιος ο Β. Μπουγιούκας στο Γαλάτσι appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα