Με τη συναυλία της Αμερικανικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Colorado Springs ανοίγει το Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου για το 2022

Με μια μοναδική συναυλία έρχεται στη Ρεματιά η Αμερικανική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Colorado Springs (CSYSA), την Κυριακή 12 Ιουνίου, για να σημάνει την έναρξη Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Νύχτες Αλληλεγγύης, σε σύμπραξη με την Underground Youth Orchestra με τη συνεργασία του American College of Greece.

Την ορχήστρα διευθύνει

o Gary Nicholson, συνιδρυτής, μουσικός διευθυντής και μαέστρος της Αμερικάνικης Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Colorado Springs, ενώ το πρόγραμμα της βραδιάς, που περιλαμβάνει έργα των Stravinsky, Respighi και άλλων κλασικών συνθετών, ανοίγει η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου, παρουσιάζοντας έργα αναγεννησιακής και μπαρόκ μουσικής, υπό τη διδασκαλία του Νίκου Χατζηελευθερίου, με τον διευθυντή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της πόλης, Κώστα Ιωαννίδη, στο πόντιουμ.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου ΧαλανδρίουΛήψη

Ελεύθερη είσοδος

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τις κοινωνικές δομές της πόλης.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

The post Με τη συναυλία της Αμερικανικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Colorado Springs ανοίγει το Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου για το 2022 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αμερικανικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Colorado Springs, Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου, 2022,amerikanikis symfonikis orchistras neon Colorado Springs, festival rematias chalandriou, 2022