Με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής δόθηκε «πράσινο» φως για την ίδρυση γραφείου ΕΟΤ στη Μελβούρνη

Ένα πάγιο αίτημα των ομογενών για την ίδρυση Γραφείου ΕΟΤ στη Μελβούρνη ικανοποιείται με παρέμβαση του περιφερειάρχη Αττικής, προέδρου του ΙΣΑ και του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών Γιώργου Πατούλη. Όπως επισήμανε ο ίδιος πρόκειται «για μια κομβικής σημασίας εξέλιξη η οποία θα ενισχύσει τους δεσμούς της ομογένειας με την Ελλάδα και θα ενδυναμώσει το θεματικό τουρισμό, όπως είναι ο Τουρισμός Υγείας».

Να σημειωθεί ότι

η ανακοίνωση του ίδρυσης του γραφείου έγινε στο πλαίσιο των εργασιών του Πρώτου Παγκοσμίου Συνεδρίου Ελλήνων Ιατρών της Διασποράς στη Μελβούρνη. Ακολούθησε, σε κλίμα συγκίνησης, μια ειδική τελετή για τον Όρκο του Ιπποκράτη. Ο κ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του «τόσο για την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών του συνεδρίου, όσο και για την υλοποίηση σημαντικών στόχων που συμβάλλουν στην ενίσχυση των δεσμών των Ομογενών με τη μητέρα πατρίδα».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για την ίδρυση του γραφείου, αλλά και την ολοκλήρωση του συνεδρίου

The post Με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής δόθηκε «πράσινο» φως για την ίδρυση γραφείου ΕΟΤ στη Μελβούρνη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα