Με χριστουγεννιάτικα κάλαντα γέμισε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης-Πεύκης

Με χριστουγεννιάτικα κάλαντα γέμισε η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από τις παιδικές φωνούλες της 3ης τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου με δ/ντρια την Ειρήνη Τζοβλά.

Τα δύο τμήματα συνοδευόμενα από τις εκπαιδευτικούς τους Εβίτα Μπακούλα και Ειρήνη Σέτα έφθασαν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη όπου ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Παναγιώτης Μπόλλας τους καλωσόρισε αναφέροντάς τους την ιστορία της περιοχής και του διατηρητέου κτηρίου. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των βιβλιοθηκών και τη διαδικασία δανεισμού, ξεναγήθηκαν στους χώρους της Βιβλιοθήκης, κεράστηκαν, διάβασαν

τα βιβλία που επέλεξαν και έπαιξαν επιτραπέζια παιγνίδια.

Το τακτικό μέλος του Δ.Σ. και συντονίστρια Σοφία Γουναροπούλου μύησε τα παιδιά στη φιλαναγνωσία και τη βιβλιοθηκονομία και έπαιξε μαζί τους ένα διαδραστικό εργαστήρι μυθολογίας. Κατόπιν άκουσαν το παραμύθι «Το αστέρι της Λάουρας» από την εθελόντρια Σ. Τσακωνιάτη ενώ ταυτόχρονα αποτύπωναν εικαστικά τις σκέψεις τους για τα Χριστούγεννα.

Ο πρόεδρος Παν. Μπόλλας, το τακτικό μέλος του Δ.Σ. Σοφία Γουναροπούλου, η βιβλιοθηκονόμος Χαρά Χατζηγιαννίδου και όλοι οι εθελοντές της Δημοτικής Βιβλιοθήκης εύχονται σε εκπαιδευτικούς, παιδιά και γονείς «καλά Χριστούγεννα»

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6128825.

The post Με χριστουγεννιάτικα κάλαντα γέμισε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης-Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα