Μαζί Μπροστά… στη Δ.Κ. Νέας Πεντέλης η Εύη Ιωαννίδου

Συνεχίζονται οι προσθήκες στα ψηφοδέλτια της δημοτικής παράταξης Μπροστά Μαζί, με επικεφαλής τον Λευτέρη Κοντουλάκο.

Το νέο πρόσωπο που συμμετέχει πλέον στο δυναμικό της παράταξης, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Πεντέλης είναι η κ. Ευρυδίκη (Εύη) Ιωαννίδου, διοικητική υπάλληλος στον τομέα της Αυτοδιοίκησης.

Ποια είναι η Ευρυδίκη Ιωαννίδου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μελίσσια και τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα

Πεντέλη. Με σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, υπηρετώ ως διοικητική υπάλληλος την Τοπική
Αυτοδιοίκηση 22 χρόνια, με πιο πρόσφατη θέση στη Μονάδα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων (Οικονομική Επιτροπή) του Δήμου Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρει η ίδια στο βιογραφικό της, «έχοντας μεγαλώσει σε μια τρίτεκνη οικογένεια, από παιδί έμαθα τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Οι οικογενειακές αρχές ήταν πάντα προσανατολισμένες στην κοινωνική δράση, την αλληλεγγύη, την ανιδιοτελή προσφορά και με αυτές τις αξίες πορεύτηκα στην κοινωνική μου ζωή μέχρι τώρα: εθελόντρια αιμοδότης, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου και εκπαιδευμένο μέλος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου που υπηρετώ.

»Αποφάσισα να είμαι – για πρώτη φορά – υποψήφια στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές γιατί απαιτώ έναν Δήμο αξιόπιστο και καλά οργανωμένο, που αξιοποιεί αποτελεσματικά, δίκαια και με διαύγεια τους πόρους του, για να διευκολύνει τη ζωή του δημότη. Έναν Δήμο που στηρίζει και ενισχύει με πρωτοβουλίες και δράσεις τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την παιδεία και στηρίζει της κοινωνικές ομάδες που σήμερα έχουν περισσότερο ανάγκη.

Ευχαριστώ τον Λευτέρη Κοντουλάκο για την τιμή που μου έκανε, σεβόμενος τη διαφορετική ιδεολογική αφετηρία μας, να με συμπεριλάβει στην προσπάθεια του συνδυασμού Μπροστά Μαζί – Μελίσσια, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε την υπέρβαση και με αξιοπρέπεια να διεκδικήσουμε για την Πεντέλη τη θέση που της αρμόζει για το παρόν και το μέλλον της».

The post Μαζί Μπροστά… στη Δ.Κ. Νέας Πεντέλης η Εύη Ιωαννίδου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα