Μαρούσι: Θέματα πόλης, αλλά και δημοκρατικών διαδικασιών του Δ.Σ. θίγουν οι Εκτός των Τειχών

Για «υποτίμηση της δημοκρατικής διαδικασίας του Δημοτικού Συμβουλίου» κατηγορεί τη δημοτική αρχή Αμαρουσίου η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Εκτός των Τειχών, με επικεφαλής την κ. Αφροδίτη Φράγκου.

Όπως αναφέρει, στη συνεδρίαση της 13/9/22 οι εισηγήσεις αρκετών θεμάτων στέλνονταν μέχρι και την παραμονή της συνεδρίασης, «παραβιάζοντας έτσι τον κανονισμό που ορίζει ότι θα πρέπει να έχουν αποσταλεί τουλάχιστον τρεις πλήρεις μέρες πριν τη συνεδρίαση». Η δημοτική σύμβουλος των Εκτός των Τειχών ζήτησε να αποσυρθούν τα

εν λόγω θέματα, αλλά αγνοήθηκε, όπως αναφέρει η δημοτική κίνηση.

Τα θέματα δημοκρατικής διαδικασίας που θίγουν οι Εκτός των ΤειχώνΛήψη

Την ίδια στιγμή οι Εκτός των Τειχών θίγουν μια σειρά θεμάτων που αναδείχθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Σεπτεμβρίου, που -όπως υποστηρίζουν- «δείχνουν ότι οι μάχες που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλες και σε καμία περίπτωση η δημοτική αρχή δεν μπορεί να θεωρηθεί σύμμαχος, όπως η ίδια ισχυρίζεται». Τα εν λόγω θέματα αφορούν στη μετεγκατάσταση του Καζίνο της Πάρνηθας στο Μαρούσι, τη μετατροπή του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου σε Πειραματικό Γυμνάσιο – Λύκειο και τα προβλήματα των κατοίκων στην περιοχή του Σωρού.

Τα τοπικά θέματα που ανέδειξαν οι Εκτός των ΤειχώνΛήψη

The post Μαρούσι: Θέματα πόλης, αλλά και δημοκρατικών διαδικασιών του Δ.Σ. θίγουν οι Εκτός των Τειχών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα