Μαργ. Μανδηλαρά και Γ. Μαρκόπουλος συνεχίζουν μαζί

Ανανεώνει τη συνεργασία της με την παράταξη Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο, η η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου», Μαργαρίτα Μανδηλαρά.

Εξηγώντας η ίδια τους λόγους που επιλέγει να κατέβει με την παράταξη του νυν δημάρχου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αναφέρει:

Το Γαλάτσι επενδύει στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό! Το καλοκαιρινό φεστιβάλ μας, το οποίο είναι δωρεάν για όλους, το παρακολουθούν πάνω από 20.000 άτομα τον χρόνο. Είναι το

σήμα κατατεθέν για τη πόλη μας, όπως και το χειμερινό φεστιβάλ μας, το οποίο ξεκινήσαμε πριν από 4 χρόνια.

Έχουμε επενδύσει σημαντικά για να έχουμε ένα από τα καλύτερα Πάρκα – Άλση της χώρας, το Άλσος Βεΐκου, το οποίο, μάλιστα, μέχρι το 2015 δεν άνηκε στον Δήμο Γαλατσίου και δεν μπορούσαμε να κάνουμε έργα. Μετά τις επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ που κάναμε στο γήπεδο, στο στίβο, στην παιδική χαρά, στον ηλεκτροφωτισμό, στο πράσινο κ.λπ., με σταθερά βήματα και με πρόγραμμα, θα ακολουθήσουν η πλήρη ανακατασκευή του δημοτικού κολυμβητηρίου, των γηπέδων αντισφαίρισης, τα αποδυτήρια του ανοιχτού γηπέδου ποδόσφαιρο κοκ.

Δημιουργούμε το Γαλάτσι του αύριο. Για τα παιδιά, την νεολαία, για όλους μας.

Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί είναι ένας άνθρωπος με όραμα και εργατικότητα! Είναι αποτελεσματικός και συνάμα προσιτός με όλους. Έχει προσφέρει πολλά στη πόλη μας, έργα που δεν έμειναν στα λόγια, αλλά έγιναν πράξεις. Είναι πάντα αρωγός και δίνει ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους, όπως έδωσε και σε μένα που εκλέχθηκα δίπλα του στα 24 μου χρόνια μου και στην πορεία μου εμπιστεύθηκε μια τόσο σπουδαία θέση. Η ομαδική δουλειά μας πάει πιο μακριά.

Ποια είναι η Μαργαρίτα Μανδηλαρά

Η Μαργαρίτα Μανδηλαρά, με καταγωγή από τη Νάξο, γεννήθηκε το 1990 στο Γαλάτσι, όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα. Το 2013 αποφοίτησε από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2014 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Δημοσιογραφία, σε ιδιωτική σχολή, ενώ το 2018 αποφοίτησε με άριστα από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών».

Το 2014 εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος δίπλα στον δήμαρχο, Γιώργο Μαρκόπουλο.

Είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής από το 2014 έως και σήμερα. Τον Οκτώβριο του 2017 ανέλαβε την θέση της προέδρου του ΝΠΔΔ «Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Γαλατσίου Βασίλης Παπαδιονυσίου», θέση την οποία κατέχει μέχρι και σήμερα.

The post Μαργ. Μανδηλαρά και Γ. Μαρκόπουλος συνεχίζουν μαζί appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα