Μ. Βορίδης προς Αλ. Τσίπρα: Οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους…

Στην ώρα τους θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 σύμφωνα τουλάχιστον με την απάντηση που έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα, με αφορμή το ερώτημα που διατύπωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή

του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο υπουργός Εσωτερικών επεσήμανε τα εξής:

«Σχετικά με τις απορίες του κ. Αλέξη Τσίπρα για τον χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών η απάντηση είναι απλή: Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην ημερομηνία που ορίζεται από τον νόμο και η Κυβέρνηση δεν προτίθεται να αλλάξει αυτή την ημερομηνία».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε αναφέρει στην Κ.Ε. του κόμματος: «Διαβάζω σε εφημερίδες ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να μεταθέσει τον χρόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών», ενώ ζήτησε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εσωτερικών να απαντήσουν πότε θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. «Πρέπει να μας πει η κυβέρνηση πότε θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, αν σκέφτεται μετάθεση ή θα τηρήσει το χρονοδιάγραμμα που έχει αποφασιστεί» είπε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας.

Έτσι, με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα οι αυτοδιοικητικές κάλπες θα στηθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

The post Μ. Βορίδης προς Αλ. Τσίπρα: Οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους… appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα