Μ. Τάρλας, Ν. Βασιλάκος και Στ. Νεοφώτιστου ενισχύουν την ομάδα των Αλλάζουμε

«Τρεις νέες υποψηφιότητες έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη ομάδα που επιδιώκει να ΑΛΛΑΞΕΙ τα πράγματα στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής», όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη.

Πρόκειται για τους Μάκη Τάρλα, Νίκο Βασιλάκο και τη Σταυρούλα Νεοφώτιστου. «Και οι τρεις διαθέτουν όρεξη, όραμα και κυρίως διάθεση να συμβάλλουν στον κοινό αγώνα για μια άλλη πόλη, φιλική στον πολίτη, “έξυπνη” στη λειτουργία της, ανθρώπινη στην καθημερινότητά της» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, όπου δίνονται τα εξής στοιχεία

για τους νέους υποψήφιους:

ΟΜάκης, γεννημένος στο Μαντούδι Ευβοίας, το 1981, ζει στην Αγία Παρασκευή από το2006, ενώ από το 2012 διατηρεί στην πόλη τη δική του επιχείρηση. «Επέλεξα την ομάδα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕγιατί πιστεύω ότι χρειάζεται ανανέωση στην Αγία Παρασκευή, την οποία μπορεί ναπετύχει ο Γιάννης Μυλωνάκης, ένας νέος άνθρωπος, που αξίζει να είναι ο επόμενοςδήμαρχος» δήλωσελίγο μετά την προσχώρησή του στην παράταξη. Ο Μάκης είναι παντρεμένος με τηνΑγιοπαρασκευιώτισσα Ιωάννα Βυρίδη και έχουν έναν γιο 5,5 χρόνων.

Ο Νίκος είναι γλωσσολόγος, δημοσιογράφος και άμισθος πρόεδρος στο Internet Now! και στην Ένωση Ελλήνων Χρηστών Internet. Ανάμεσα στα άλλα, έχει διατελέσει αρχισυντάκτης τεχνολογίας στο In.gr, marketing manager στο e-shop.gr και υπεύθυνος site και social media στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. Aσχολείται με τον χώρο του internet και της επικοινωνίας τα τελευταία 20 χρόνια. Σπούδασε Γλωσσολογία στην Αθήνα, εργάστηκε στο Λεξικό Μπαμπινιώτη, αλλά τον κέρδισαν τα ΜΜΕ, όταν ανέλαβε υπεύθυνος γλωσσικών θεμάτων και διαδικτύου στο περιοδικό «NEMECIS». Επίσης εργάστηκε στο ραδιόφωνο (Ζωή.gr στον ΣΚΑΙ) και στην τηλεόραση (Ψηφιακή Ελλάδα στην ΕΡΤ).

ΗΣταυρούλα γεννήθηκε το 1982 στην Αγία Παρασκευή και ανήκει στην ανήσυχη γενιάτων millenials. Είναι κόρη του Αποστόλη καιτης Νότας και αδερφή του Μένιου Νεοφώτιστου. Το 2000 αποφοίτησε από το 1οΕνιαίο Λύκειο Αγ. Παρασκευής και συνέχισε τις σπουδές της στη ΣχολήΔιακοσμητικής του ΤΕΙ Αθηνών. Σήμερα δραστηριοποιείται στον κλάδο της ιδιωτικήςασφάλισης, αλλά αξιοποιεί και το πτυχίο της από τη Σχολή Προπονητών τηςΕλληνικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Fitness, ασκώντας συμβουλευτική σε θέματαπροπονητικής και άθλησης. «Είχα την τύχηνα μεγαλώσω σε χρόνια που ακόμη η Αγία Παρασκευή είχε πολύ χώρο για παιχνίδι,αλλά και δραστηριότητες, γενικότερα. Ως παιδί έχω λατρέψει την υπέροχη πόλημου, την έχω δει με τα χρόνια να βελτιώνεται, αλλά τώρα πια έχει έρθει η ώρα ναΑΛΛΑΞΕΙ» τονίζει για την επιλογή της να συμμετάσχει στις επερχόμενεςαυτοδιοικητικές εκλογές.

Οεπικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκηςκαλωσόρισε τους τρεις νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, σημειώνοντας: «Μέρα με τη μέρα γινόμαστε περισσότεροι,δυναμώνουμε και ισχυροποιούμε τη βούλησή μας να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ τον Δήμο. Ο Μάκης, οΝίκος και Σταυρούλα μοιράζονται με την υπόλοιπη δημοτική ομάδα μας τις ίδιεςαγωνίες, παρακινούνται από το ίδιο πάθος για μια άλλα Αγία Παρασκευή καιδιαθέτουν τη βούληση να αγωνιστούν ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

The post Μ. Τάρλας, Ν. Βασιλάκος και Στ. Νεοφώτιστου ενισχύουν την ομάδα των Αλλάζουμε appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα