Μ. Ψυχάλης: Είτε το θέλει, είτε όχι, θα λογοδοτήσει η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης

«H δημοτική αρχή και όσοι την υποβαστάζουν έχει σκοπίμως ευτελίσει την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς ο δήμαρχος λάμπει διά της απουσίας του σε μόνιμη βάση, ενώ σκοπίμως δεν αναμεταδίδει τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να μην γνωρίζουν τα όσα η αντιπολίτευση συνολικά αναδεικνύει», όπως κατήγγειλε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94FM» και τις Δημοτικές Διαπλοκές ο επικεφαλής της παράταξης Δήμος Μπροστά+, δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως εδώ και μήνες προσπαθεί να εφαρμόσει

το σύνολο των διοικητικών μέσων για να ασκήσει τον θεσμικό έλεγχο, αλλά η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος αρνούνται σκοπίμως να παρέχουν τα απαιτούμενα έγγραφα.

«Είτε το θέλουν ορισμένοι, είτε όχι, θα λογοδοτήσουν για τη διοίκησή τους και για αυτόν τον λόγο προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη. Έπεται και συνέχεια», δήλωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Λυκόβρυσης-Πεύκης.

The post Μ. Ψυχάλης: Είτε το θέλει, είτε όχι, θα λογοδοτήσει η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα