Μ. Πατούλη: «Ο απών δήμαρχος, αντί να απαντά στα ερωτήματα, παραδίδει μαθήματα σεβασμού…»

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη περνά στην αντεπίθεση κατά του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, μετά την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του τελευταίου που ουσιαστικά τη «φωτογράφιζε», λέγοντας ότι θέτει ερωτήματα, αλλά δεν μένει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να λάβει τις απαντήσεις.

Στην απάντησή της, η κ. Πατούλη αναφέρεται, με τη σειρά της, στις συχνές απουσίες του δημάρχου από την αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος, ενώ το κατηγορεί ότι απαντά με αοριστία στα ερωτήματα των δημοτικών συμβούλων,

αλλά και εκνευρίζεται από αυτά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της κ. Πατούλη:

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, αντί να απαντήσει στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έθεσα ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 8 Μαΐου 2018, προτίμησε να βάλει το γραφείο Τύπου του να κάνει μια ακόμη επίθεση στο πρόσωπό μου.

Ο δήμαρχος που απουσιάζει από την αίθουσα συνεδριάσεων και κλείνεται στο γραφείο του ακόμη και όταν οι πολίτες εκθέτουν τα προβλήματά τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, με κατηγορεί ότι γυρίζω στους διαδρόμους!

Ο δήμαρχος που στην πλειονότητα των ερωτημάτων των δημοτικών συμβούλων απαντά με το γενικόλογο «το θέμα έχει πάρει τον δρόμο του» παρουσιάζεται ως τιμητής του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου!

Κύριε δήμαρχε, είναι εμφανές ότι πλέον σας κουράζουν τα καθήκοντά σας. Διαφορετικά δεν δικαιολογείται ο εκνευρισμός σας ακόμη κι όταν πρέπει να απαντήσετε σε κάποιο ερώτημα δημοτικού συμβούλου, ο ρόλος του οποίου είναι να μεταφέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο τα προβλήματα και τις αγωνίες των συνδημοτών του.

Δυστυχώς, για εσάς, αλλά και για τον Δήμο, θα πρέπει να διοικήσετε -όσο δύσκολο κι αν σας είναι αυτό- για περίπου 1,5 χρόνο ακόμα. Μετά, μην ανησυχείτε, οι πολίτες της Λυκόβρυσης και Πεύκης θα σας απαλλάξουν από το φορτίο της διοίκησης, που πλέον δεν μπορείτε να σηκώσετε…

The post Μ. Πατούλη: «Ο απών δήμαρχος, αντί να απαντά στα ερωτήματα, παραδίδει μαθήματα σεβασμού…» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα