Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων: Υπερδιπλασιάσαμε τις δυνάμεις μας

“Βριλησσιώτες, Βριλησσιώτισσες.

Δεν έχουμε παρά να χαιρετίσουμε όλες και όλους, όσες και όσοι στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Βριλησσίων και στην Περιφέρεια Αττικής.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων κατέγραψε τη μεγάλη έκπληξη των εκλογών και αυτό πρέπει να αναδειχθεί. Υπερδιπλασίασε τις δυνάμεις της από το 4% στο 8,58%, ενώ για πρώτη φορά εξέλιξε δύο δημοτικούς συμβούλους, τον Βασίλη Αρχιμανδρίτη και

τον Βασίλη Βήττο.

Στην Περιφέρεια Αττικής Αττικής, τη μεγαλύτερη περιφέρεια της Χώρας, αύξησε τις δυνάμεις της από το 8,5% στο 13,94% σήμερα. . . Οι συσχετισμοί όμως παραμένουν αρνητικοί, ενώ μεγάλο μέρος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτησή του με την αποχή. Με αυτόν τον κόσμο πρέπει να συναντηθούμε. Άλλωστε, “για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ”.

Αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για να πάμε αλλιώς, σε όλα τα επίπεδα.

Το αποτέλεσμα των εκλογών εκφράζει την άνοδο του κύρους και τη μαχητική συμπόρευση με το ΚΚΕ, ακόμα και εργαζομένων που δεν συμφωνούν σε όλα μαζί του, εργαζομένων που στήριξαν τη Λαϊκή Συσπείρωση για πρώτη φορά, κάτι το οποίο έχει ιδιαίτερη αξία. . . Έχουμε απόλυτη επίγνωση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας. Να εκφράσουμε τις ανάγκες, τις αγωνίες για βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης μας, για τα μικρά και τα μεγάλα. Και όπως δεσμευτήκαμε θα το κάνουμε με θέρμη, πάθος και αγωνιστικότητα.

Την ίδια στιγμή όμως, επειδή ούτε σωτήρες είμαστε, ούτε είμαστε από αυτούς που παρακαλούσαμε για μια ψήφο αντιμετωπίζοντας ως τέτοια τη συνείδηση των εργαζομένων, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να συμβάλλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση, τη μαχητικότητα και μαζικότητα του εργατικού- λαϊκού κινήματος, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού.

Για να αντιπαρατεθούμε με την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που στηρίζουν και τα άλλα συστημικά κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, οι δήθεν ανεξάρτητοι και σε τοπικό επίπεδο. . . Να το βάλει καλά στο νου της η νέα δημοτική αρχή, δεν θα την αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Με νου, καρδιά συνεχίζουμε.

Όπως αναφέρει και το προεκλογικό μας σύνθημα “για τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων”.”

The post Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων: Υπερδιπλασιάσαμε τις δυνάμεις μας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων, Υπερδιπλασιάσαμε,laiki syspeirosi vrilission, yperdiplasiasame