Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Νέα Ιωνία με μνημόσυνο για τα θύματα στα Τέμπη

Με τη δέουσα ιεροπρέπεια εορτάσθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 η εορτή της Ορθοδοξίας και η αναστήλωση των Ιερών Εικόνων στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας Περισσού στη Νέα Ιωνία.

Ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, με τη συμμετοχή

κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πάντων των βιαίως κοιμηθέντων αδελφών ημών κατά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών, συμφώνως με την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Το «παρών» έδωσαν η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αγγελική Σακκαλόγλου, ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Σπυρίδωνας Σκλάβος, ο πρόεδρος του ΚΕΜΙΠΟ του Δήμου Νέας Ιωνίας Λουκάς Χριστοδούλου, εκπρόσωποι προσφυγικών σωματείων και πλήθος πιστών.

The post Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Νέα Ιωνία με μνημόσυνο για τα θύματα στα Τέμπη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα