Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Κηφισιάς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη ΝΕΟ Αθηνών – Λαμίας, περιοχής Δήμου Κηφισιάς, λόγω εκτέλεσης εργασιών, από σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, έως τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη ΝΕΟ Αθηνών – Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ. 19+700 και 22+000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία,

περιοχής Δήμου Κηφισιάς, κατά το χρονικό διάστημα από 9/9/2019 έως 23/9/2019, για τις ημέρες Δευτέρα έως Πέμπτη, κατά τις ώρες από 22:00 έως 06:00 της επομένης και τις Κυριακές κατά τις ώρες από 00:01 έως 08:00 και 22:00 έως 06:00 της επομένης, λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης, ως εξής:

Α. Αποκλεισμός μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο στους Α/Κ Καλυφτάκη και Ι/Κ Κηφισίας.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα (αριστερή) λωρίδα κυκλοφορίας.

Β. Αποκλεισμός κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο στον Ι/Κ Κηφισίας.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και του Α/Κ Βαρυμπόμπης.

Γ. Αποκλεισμός κλάδων εισόδου και εξόδου στον αυτό-κινητόδρομο στον Α/Κ Καλυφτάκη ως εξής:

Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο από την Λ. Κύμης.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και του Α/Κ Πύρνας.

Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο προς την Λ. Κύμης.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και του Α/Κ Πύρνας.

Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο από την παράλληλη βοηθητική οδό του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Λ. Κύμης, με αναστροφή στο ύψος της οδού Θηβαΐδος και εν συνεχεία μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και του Α/Κ Πύρνας.

Μετά το πέρας των εργασιών η σήμανση θα αποσύρεται και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος.

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

The post Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα