ΚΟΒ ΚΚΕ Αγίας Παρασκευής: Πρόσκληση για υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Η ΚΟΒ Αγίας Παρασκευής του ΚΚΕ καλεί το λαό της πόλης σε υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο με επικεφαλής τον Ηλία Τσιμπουκάκη, υποψήφιο Δήμαρχο και στην Περιφέρεια με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη, υποψήφιο Περιφερειάρχη.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούν τη μόνη συνεπή και μαχητική δύναμη υπεράσπισης των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων. Οι «εκλεκτοί» των αστικών κομμάτων σε Δήμους και Περιφέρειες θα διαφημίζουν και θα στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική της

εμπορευματοποίησης των κοινωνικών υπηρεσιών, της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων, της μετατροπής της Τοπικής Διοίκησης σε «ντίλερ» επιχειρηματικών συμφερόντων.

Στον αντίποδα οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα, θα εκφράζουν τη γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση κόντρα σε «κοκορομαχίες» που καμία σχέση δεν έχουν με τα προβλήματα που ο λαός αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του.

Δεν έχει να περιμένει τίποτα ο λαός απ’ την απατηλή αντιπαράθεση για το ποιος θα λάβει το «χρίσμα», ποιος θα φανεί δήθεν «ανεξάρτητος» ενώ όλοι τους είναι βαθιά εξαρτημένοι από την πολιτική που στηρίζει το κεφάλαιο.

Μόνο αποστροφή προκαλεί ο «πόλεμος» μεταγραφών και αποχωρήσεων, ο καταιγισμός ανακοινώσεων παρατάξεων για τις δημοσκοπήσεις, τη στιγμή που η εγκληματική πολιτική των κομμάτων του συστήματος και όλων των κυβερνήσεων τους αφήνει πίσω της κυριολεκτικά καμένη γη, νεκρούς, χαμένες περιουσίες.

Να εκφραστεί και στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου η γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση και σε τοπικό επίπεδο που στο δίλημμα «τα κέρδη τους- οι ζωές μας» θα απαντήσει με υπεράσπιση των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων και όχι με υπόκλιση στα κέρδη των λίγων.

The post ΚΟΒ ΚΚΕ Αγίας Παρασκευής: Πρόσκληση για υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα