Κινητοποίηση για την επαναλειτουργία των σχολείων στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου

Το Δ.Σ. της Α-Γ ΕΛΜΕ Β’ Αθήνας και οι Ενώσεις Γονέων των Δήμων Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων και Χαλανδρίου, καλούν σε διαμαρτυρία εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου την Τρίτη 20/4/2021 και ώρα 18:00.

Οι συγκεκριμένοι φορείς απαιτούν:

Μέγιστο αριθμό 15 μαθητών/τμήμα.Άμεσα επαναλαμβανόμενα τεστ ανά εβδομάδα σε όλα τα σχολεία
με ευθύνη του ΕΟΔΥ.Άμεσο εμβολιασμό των εκπαιδευτικών και όσων εμπλέκονται με την εκπαιδευτική διαδικασία.Μέριμνα για τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας  που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Ανοικτά και ασφαλή σχολεία για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.Ενίσχυση του προσωπικού καθαριότητας για συχνή απολύμανση στις τάξεις. Κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων.Να μην δοθούν προαγωγικές εξετάσεις στο Γυμνάσιο και το Λύκειο.Να προσληφθεί το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό για να μην υπάρχουν κενά, αλλά και για ενισχυτική διδασκαλία σε όσους μαθητές το έχουν ανάγκη.Να μην ισχύσει η ελάχιστη βάση εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.Να ανακοινωθεί άμεσα η ημερομηνία των πανελλαδικών εξετάσεων.  

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (αποστάσεις, μάσκες κτλ).

The post Κινητοποίηση για την επαναλειτουργία των σχολείων στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα