«Κάν’ το όπως ο Μίλτος»: Μια ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση για μαθητές από τον Δήμο Κηφισιάς

Μια ξεχωριστή εκδήλωση έζησαν παιδιά από τον Δήμο Κηφισιάς: ο κορυφαίος προπονητής αλμάτων διεθνώς και προπονητής του χρυσού Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι, βρέθηκε δίπλα τους στην αθλητική – εκπαιδευτική εκδήλωση «Κάν’ το όπως ο Μίλτος», την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 στο «Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι μαθήτριες και οι μαθητές των τάξεων Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου, από τα σχολεία του Δήμου, αυριανοί αθλητές του άλματος εις μήκος,

αγκάλιασαν την εκδήλωση και γέμισαν το Ζηρίνειο. Δίπλα στα παιδιά του Δήμου μας βρισκόταν συνέχεια ο Γιώργος Πομάσκι, με εμψυχωτικά λόγια αλλά και με πράξεις και υποδείξεις. Ο προπονητής των επιτυχιών δεν παρέλειψε να επισημάνει στα παιδιά ότι δεν θα πρέπει να ξεχνούν και τα μαθήματά τους για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αύριο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Ζυγούρη, η περιφερειακή σύμβουλος Μαργαρίτα Βάρσου, ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης Εφήβων Γιώργος Βαμβακάς, το μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας»-νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κασναφέρης. Αφού παρακολούθησαν την εκδήλωση, επιβράβευσαν για τις επιδόσεις τους τα παιδιά με αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Κηφισιάς σε συνεργασία με τα ευρωπαϊκό πρόγραμμα BEACTIVEHELLAS της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας – Θρησκευμάτων – Αθλητισμού και μετά από πρόταση του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δ. Βικέλας» το οποίο και υλοποίησε την εκδήλωση.

The post «Κάν’ το όπως ο Μίλτος»: Μια ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση για μαθητές από τον Δήμο Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάν’, Μίλτος, Δήμο Κηφισιάς,kan’, miltos, dimo kifisias