Ηράκλειο Αττικής: Διημερίδα με θέμα «Αφιέρωμα στο παιδί» στις 3 και 4 Δεκεμβρίου

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο παιδί διοργανώνει ο Πολυχώρος Πόλις στις 3 και 4 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 22:00, με ελεύθερη είσοδο. Τη διημερίδα συνδιοργανώνουν η Mentoria, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πόλις υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και με χορηγό επικοινωνίας το δημοτικό ραδιόφωνο «Eπικοινωνία 94FM».

Δώδεκα εξαιρετικά βιωματικά διαδραστικά σεμινάρια από 13 εξαιρετικούς πανεπιστημιακούς & επιστήμονες σε θέματα που αφορούν την παιδεία, την αγωγή, το ήθος την προσωπική βελτίωση και την ολιστική γνώση των παιδιών και εφήβων της

χώρας μας.

Η διημερίδα εστιάζει στην εκπαίδευση που περιλαμβάνει μαθήματα ζωής βασισμένα στις προσωπικές αξίες, το χτίσιμο ενός υγιούς συστήματος πεποιθήσεων για όλους, αναδεικνύοντας τα ταλέντα και ενισχύοντας την αυτογνωσία του καθενός εξατομικευμένα και συλλογικά προκειμένου να ευτυχήσουν και να πετύχουν σε μια ολοένα και πιο γρήγορη από ποτέ μεταβαλλόμενη κοινωνία.

«Το όραμά μας είναι να εμπνεύσουμε τα παιδιά και τους νέους ανθρώπους να ανακαλύψουν τα έμφυτα χαρίσματά τους, να εκφραστούν δημιουργικά και να κατακτήσουν το σκοπό της ζωής τους, με βασικούς πυλώνες την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια και την αγάπη για τον εαυτό τους, το συνάνθρωπο και την κοινωνία. Η εκπαίδευση είναι η ζωή η ίδια», δηλώνει ο δρ. Νίκος Σταυρόπουλος, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αιγαίου, επιστημονικός υπεύθυνος Ανοικτού Πανεπιστημίου Πόλις.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της διημερίδας

The post Ηράκλειο Αττικής: Διημερίδα με θέμα «Αφιέρωμα στο παιδί» στις 3 και 4 Δεκεμβρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο Αττικής, Διημερίδα, Αφιέρωμα, 4 Δεκεμβρίου,irakleio attikis, diimerida, afieroma, 4 dekemvriou