«Ηράκλεια 2022»: Πρόγραμμα τετραημέρου (16-19/9)

Με μουσική και θέατρο συνεχίζονται τα «Ηράκλεια 2022», το ετήσιο, μεγάλο, πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, το οποίο έχει ξεκινήσει από τα τέλη Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Οκτωβρίου με εκδηλώσεις στις γειτονιές της πόλης.

Από την Παρασκευή 16 έως και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου το Τμήμα Πολιτισμού έχει ετοιμάσει κάτι για όλους, μικρούς και μεγάλους.

Ειδικότερα, την Παρασκευή (16/9) η ορχήστρα Academica ερμηνεύει κλασσικά κομμάτια στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, στη σκηνή του οποίου θα

ανέβουν το Σάββατο (17/9) τα παιδιά του 4ου Λυκείου της πόλης με την παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι». Την Κυριακή (18/9) η ημέρα ξεκινάει με το κουκλοθέατρο «Μαθητευόμενος Μάγος», ενώ το απόγευμα η θεατρική ομάδα Ελευθερίας Πράξεις ερμηνεύει τον Κοινό Λόγο. Ακολούθως, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση ανεβάζουν «Το Μεγάλο μας Τσίρκο».

Το τετραήμερο κλείνει τη Δευτέρα (20/9) με την ομάδα Ρωμηών Πράξεις, η οποία θα παρουσιάσει το βιβλίο της για τα «Σεπτεμβριανά» του 1955. Φυσικά η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα

The post «Ηράκλεια 2022»: Πρόγραμμα τετραημέρου (16-19/9) appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα