Η υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη στα εγκαίνια της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

Στα εγκαίνια της 69ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, μαζί με συνυποψηφίους της στον Συνδυασμό «Ενωμένοι».

Με την ευκαιρία της παρουσίας της, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, βρέθηκε κοντά στους εθελοντές του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδα» στο περίπτερο τους στην έκθεση όπου ενημερώνουν τους επισκέπτες για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και εγγράφουν νέους εθελοντές δότες.

Η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Και φέτος, η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, φέρνει

το κοινό κοντά στην τέχνη της ανθοκομίας και σε ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας και ζωής. Με το μνημόνιο συνεργασίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων με τον Σύλλογο “Όραμα Ελπίδας” στηρίζουμε την προσπάθεια για ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα δωρεάς μυελού των οστών. Καλωσορίζοντας την άνοιξη, η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, με διοργανωτή τον Δήμο, εταίρο μας στο Δίκτυο SDG 17 Greece, υπηρετεί τον στόχο της επαφής με το περιβάλλον και την προσφορά του στον άνθρωπο αξιώνοντας τον σεβασμό μας. Ως νέα διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης θα αξιοποιήσουμε τους πνεύμονες πρασίνου του Δήμου μας για δραστηριότητες και διοργανώσεις που θα φέρνουν τους πολίτες σε επαφή με τη φύση και θα τους εμφυσούν την αγάπη για το περιβάλλον και το ενδιαφέρον για την προστασία του».

The post Η υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη στα εγκαίνια της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα