Η προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου

Με μεγάλη απήχηση και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αμαρουσίου την Πέμπτη 28/9 στην πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ Αμαρουσίου).

Την συγκέντρωση άνοιξε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αμαρουσίου Νίκος Ξουράφης (πρώην πρόεδρος του ΕΚ Πειραιά) χαιρετίζοντας όσους έδωσαν το παρόν αλλά και όσους σκέφτονται στις επικείμενες εκλογές να κάνουν το βήμα, να γυρίσουν την πλάτη τους στις αντιλαϊκές δημοτικές και περιφερειακές αρχές και να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια

της «Λαϊκής Συσπείρωσης», σφραγίζοντας έτσι το γεγονός ότι ήρθε η ώρα να το «πάμε αλλιώς!».

Χαιρετισμό απεύθυναν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στο Βόρειο Τομέα Αθηνών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Παντελής Αρζόγλου και Χρήστος Κασίμης. Στην ομιλία του ο Παντελής Αρζόγλου κάλεσε τη νεολαία να ενισχύσει το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής με κριτήριο τις δικές τους ανάγκες καθώς και σε αυτές τις εκλογές «ψηφίζουμε για όλα!… Δεν υπάρχει ούτε μια πτυχή αυτής της «καθημερινότητας» που να μην επιβεβαιώνει την ανάγκη να «πάμε αλλιώς» και αυτό πρέπει να εκφραστεί και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρύφαλλο». Ο Χρήστος Κασίμης, στην παρέμβαση του τόνισε ότι μπροστά μας είναι μια κατεξοχήν πολιτική αναμέτρηση. Επισήμανε ότι βασικές υποδομές μπαίνουν στην ζυγαριά του κόστους οφέλους, για να επιτευχθούν τα πλεονάσματα και με αυτά να στηριχτούν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. «Με τον πρώτο καύσωνα φοβόμαστε μη καούμε και με την πρώτη βροχή να μην πνιγούμε! Αυτό έχει καταφέρει η πολιτική που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο» τόνισε και συμπλήρωσε πως για χρόνια είναι η υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση που έχει φέρει αυτή την κατάσταση. Παράλληλα ανέδειξε το άφθονο χρήμα που ρέει από την περιφέρεια Αττικής σε εργολάβους για να αναλάβουν αρμοδιότητες της, βασικές υπηρεσίες για το λαό.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Μαρούσι, Κώστας Δράκος (Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών) εν μέσω έντονων χειροκροτημάτων, ανεβάζοντας με τον τόνο του τον ενθουσιασμό και το κλίμα αισιοδοξίας. Στην ομιλία του έθεσε το ερώτημα: «Ποιά είναι η διαχωριστική γραμμή που αποτελεί κριτήριο ψήφου; Αυτό που διαχωρίζει όλους τους συνδυασμούς είναι ποια είναι η προτεραιότητα που βάζουν. Αν βάζουν πρώτα τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων ή βάζουν τις ανάγκες του λαού της περιοχής. Αυτό πρακτικά φαίνεται από τα έργα που επιλέγονται να υλοποιηθούν στο Δήμο μας καθώς και την στάση όλων των συνδυασμών απέναντι σε αυτά. Μόνο οι προτάσεις και η στάση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» βάζει μπροστά τις ανάγκες των πολλών, μόνο η «Λαϊκή Συσπείρωση» μάχεται για κάθε λαϊκό πρόβλημα. Ήταν και παραμένει η μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην αντιλαϊκή δημοτική αρχή Αμπατζόγλου». Κλείνοντας, τόνισε ότι «Θέτουμε τον πήχη πολύ ψηλά γιατί μπορούμε να πάμε πραγματικά καλά και στον Δήμο και στην Περιφέρεια. Πάμε να κάνουμε το άλμα, να τους κάνουμε όλους να τρίβουν τα μάτια τους το βράδυ των εκλογών με το αποτέλεσμα της “Λαϊκής Συσπείρωσης”».

Γραφείο Τύπου

29/9/2023

The post Η προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα