Η παιδική θεατρική παράσταση «Αστρέλια» ανεβαίνει στη Μεταμόρφωση στις 17/12

Τα παιδιά λατρεύουν τα Χριστούγεννα και για αυτόν τον λόγο το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Μεταμόρφωσης σχεδιάζει το εορταστικό του πρόγραμμα δίνοντας πάντα προτεραιότητα στις παιδικές δράσεις.

Ειδικότερα, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 18:30, στο Συνεδριακό Κέντρο (Λητούς και Κύμης) ανεβαίνει η παιδική θεατρική παράσταση «Αστρέλια».

Η Αστρέλια είναι ένα κορίτσι που έφτασε στον πλανήτη μας από ένα μακρινό άστρο θέλοντας να ξεφύγει από τις εντάσεις και τις τριβές της καθημερινότητας.

Μια παράσταση με χρώματα, έντονο το μουσικό στοιχείο και τον Αστέριο: τον φίλο της Αστρέλια από τον πλανήτη Κέπλερ22b. Χαρακτήρας animation, που εμφανίζεται σε προβολή και αλληλοεπιδρά σε ζωντανό χρόνο με το κοινό και την παράσταση.

Συντελεστές:

Κείμενο: Ελένη ΚόντηΣκηνοθεσία: Ξανθή ΤαβουλαρέαAnimation: Κριστιάν ΝίρκαΣτίχοι: Κριστιάν Νίρκα, Ξανθή ΤαβουλαρέαΜουσική: Στάθης ΔρογώσηςΣκηνικά – Κουστούμι Αστρέλιας: Ξανθή Ταβουλαρέα

Παίζουν:

Αστρέλια: Ελένη ΚόντηΑστέριος: Κριστιάν ΝίρκαΜητέρα Αστρέλιας: Χριστίνα Τσάφου (ηχογραφημένο)Πατέρας Αστρέλιας: Γιάννης Καλατζόπουλος (ηχογραφημένο)Αεροσυνοδός: Ιωάννα Μαρούγκα (σε βιντεοπροβολή)Host (φωνή): Μάριος Κόντης (σε βιντεοπροβολή)

Η παράσταση υλοποιείται με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

The post Η παιδική θεατρική παράσταση «Αστρέλια» ανεβαίνει στη Μεταμόρφωση στις 17/12 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα