Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βόρειας Αθήνας στηρίζει την απεργία στην εστίαση στις 16/11

Την απεργία στην εστίαση, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου, στηρίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναφέρει:

«Πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 αποφάσισε η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής, με αφορμή τα νέα μέτρα για την Covid, ζητώντας στήριξη για την αποφυγή λουκέτων και απώλειας θέσεων εργασίας.

Στήριξη

με μέτρα όπως:

Μη επιστροφή των επιστρεπτέων προκαταβολών.Συνέχιση της επιδότησης ενοικίου.Επαναφορά του μέτρου αναστολής των συμβάσεων εργασίας.Απαλλαγή από την καταβολή δημοτικών τελών.Μείωση του ΦΠΑ στο 6%.Συνέχιση της επιδότησης των δόσεων δανείων.Νέες χρηματοδοτήσεις ανάλογες εκείνων του 2020 και των αρχών του 2021.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. βρίσκεται δίπλα στον αγώνα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της εστίασης για συνέχιση της δραστηριότητάς τους και τη διασφάλιση της βιωσιμότητάς τους και των θέσεων εργασίας των εργαζομένων τους.

Ταυτόχρονα:

Απαιτεί από την κυβέρνηση να αφήσει κατά μέρος τις “αλχημείες” και τις πυροσβεστικές ενέργειες που μας έχουν οδηγήσει στο υγειονομικό χάος και να συγκροτήσει επιτέλους μια ανεξάρτητη επιστημονική επιτροπή, της οποίας τις οδηγίες δεν θα παρακάμπτει.Καλεί όλους ανεξαίρετα τους πολίτες να απαιτήσουν από την κυβέρνηση την ολόπλευρη και γενναία ενδυνάμωση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και των λειτουργών του, που έχουν εξαντλήσει τις ανθρώπινες αντοχές τους.Καλεί όλους τους ανεμβολίαστους πολίτες της περιοχής μας για μαζικό εμβολιασμό σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών».

The post Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βόρειας Αθήνας στηρίζει την απεργία στην εστίαση στις 16/11 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα