Η μουσική βραδιά «Τα τραγούδια μιας ζωής» στις 13/9 στα Μενάνδρεια 2020

Η μουσική βραδιά «Τα τραγούδια μιας ζωής» με τους Κωστή Χρήστου, Μαρία Κατινάρη και Γιάννη Θωμόπουλο, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, στην πλατεία Αδαμών (Πελοποννήσου & Φιγαλείας, Κηφισιά), για τα Μενάνδρεια 2020.

Λίγα λόγια για τη συναυλία

Μια μελωδική παλέτα πλημμυρισμένη από τις μελωδίες του ’70.
Ένα ταξίδι στο εντεχνολαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι. Σημαντικές εκτελέσεις που σημάδεψαν μια ολάκερη εποχή και παραμένουν αυθεντικές και λατρεμένες ως σήμερα, ζωντανεύουν μελωδικά ο ταλαντούχος ερμηνευτής Κ. Χρήστου, η μοναδική εκφραστική φωνή της Μ. Κατινάρη

και ο Γ. Θωμόπουλος.

Μαζί τους οι μουσικοί: Θεόδωρος Παρασκευαΐδης – μπουζούκι, Γιάννης Μπέκας – κιθάρα & τραγούδι, Ανδρέας Πριονάς – πλήκτρα και Κ. Ξυγκάκης – τύμπανα.

Το ΝΠΔΔ «Δ.Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, εναρμονισμένο πλήρως στιςοδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών εξ’ αιτίας της πανδημίαςCovid-19, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια τωνδημοτών και των καλλιτεχνών, προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα οιπολιτιστικές εκδηλώσεις των Μενανδρείων 2020.

Σύμφωνα με τις οδηγίες περί ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους είναι:

Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής προστατευτικής μάσκας απότους θεατές κατά την είσοδο και έξοδό τους από τον χώρο καθώς και καθ’όλη τη διάρκεια της παράστασης.Επιβάλλεται η σταδιακή είσοδοςκαι έξοδος ανά σειρά και η σταδιακή άφιξη του κοινού, με ώρα προσέλευσης30 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε εκδήλωσης. Επίσης, κατά την είσοδοκαι έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.Oιχώροι υποδέχονται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές και πρέπει σεόλη την διάρκεια του θεάματος να παραμένουν στις θέσεις τους. Οι θέσειςδεν είναι αριθμημένες.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις, θα γίνεται μόνο με τηλεφωνικέςκρατήσεις, από Τετάρτη 26/8, ώρες 10:00 – 14:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή),στον τηλ. αριθμό: 210 8080527. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να κάνεικράτηση έως δύο άτομα, όπως ενημερώνει ο Δήμος.

The post Η μουσική βραδιά «Τα τραγούδια μιας ζωής» στις 13/9 στα Μενάνδρεια 2020 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
139, Μενάνδρεια 2020,139, menandreia 2020