Η ΚΟΒ ΚΚΕ Παπάγου – Χολαργού στο πλευρό των διαμαρτυρόμενων μαθητών και γονιών

Ο ΚΟΒ του ΚΚΕ Παπάγου – Χολαργού χαιρετίζει τους αγώνες των μαθητών και των γονιών του Δήμου που σταθερά τα τελευταία χρόνια διεκδικούν λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της περιοχής.

Καλεί δε όλους τους φορείς της σχολικής κοινότητας σε κάθε σχολείο, αλλά και κάθε εργαζόμενο, να στηρίξει τους αγώνες τους, «να βαδίσουν σε κοινό συντονισμό και να βάλουν στο στόχαστρο τον πραγματικό ένοχο». Δηλαδή, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της,

«την πολιτική που μετατρέπει τα παιδιά της λαϊκής οικογένειας σε παιδιά δεύτερης κατηγορίας και απαιτεί συνεχώς να βάζουμε όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Υλικά, βιβλία, φροντιστήρια, πρόσθετη απασχόληση, εκπαιδευτικές εκδρομές, καθαρίστριες, τραπεζοκόμους, ανακαινίσεις…».

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. συνεχίζει στο έδαφος που κληρονόμησε από αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για «πολιτική της υποχρηματοδότησης, συνειδητή υποβάθμιση, ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της Παιδείας».

Όπως λέει η Οργάνωση, τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής αντιμετωπίζουν καθημερινά μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί σε όλα τα σχολεία και στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Η ανακοίνωση της ΚΟΒ ΚΚΕ Παπάγου – Χολαργού για τα σχολείαDownload

The post Η ΚΟΒ ΚΚΕ Παπάγου – Χολαργού στο πλευρό των διαμαρτυρόμενων μαθητών και γονιών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα