Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης επιστρέφει

Έπειτα από σχετική έγκριση του νέου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριου Ψυχάλη, η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, τον χώρο που εδώ και χρόνια θεωρούμε «φυσική έδρα» των δράσεών της. Έτσι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Λέσχη μπορεί να παρουσιάσει το πρόγραμμα προβολών που έχει ήδη καταρτίσει και περιλαμβάνει και φέτος σημαντικές ταινίες του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου.

Η έναρξη των προβολών για την κινηματογραφική περίοδο θα πραγματοποιηθεί

την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 στις 20:00, με το ντοκιμαντέρ μυθοπλασίας του Στράτου Στασινού με τίτλο «Ήπειρος». Το ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε στο 39ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και απέσπασε το 1ο Κρατικό Βραβείο Ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους και το Βραβείο Κοινού Καλύτερης Ελληνικής ταινίας 1998. Η ταινία θα προβληθεί σε συνεργασία με τον σύλλογο Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων.

Η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης, Έλλη Μήτση, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που η καινούργια χρονιά μας φέρνει ένα τόσο ευχάριστο νέο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον νέο δήμαρχο κ. Μάριο Ψυχάλη, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για επιστροφή της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης έχει ετοιμάσει και φέτος ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα ταινιών, το οποίο καλούμε τους δημότες μας να απολαύσουν μαζί μας! Παράλληλα, δεν ξεχνάμε τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα μας, με πολλές δράσεις και εργαστήρια για τους μαθητές των σχολείων της πόλης μας και όχι μόνο! Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας και σας περιμένουμε για μια όμορφη και συναρπαστική κινηματογραφική χρονιά!».

The post Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης επιστρέφει appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα