Η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης στήριξε τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

H Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου, πραγματοποίησε από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους χιλιάδες συνανθρώπους μας που χτυπήθηκαν αλύπητα από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία και στη. Συρία.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν είναι :

Κουβέρτες,Ρούχα για παιδιάΤρόφιμαΓάλα
σε σκόνη,Πάνες ενηλίκων/μωρών,Σερβιέτες,Απορρυπαντικά ρούχων,Ορούς, γάζες,Αυτοκόλλητα επιθέματα (τύπου hansaplast),Είδη ατομικής υγιεινής.

Η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσς αναφέρει σχετικά: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Συλλόγους Γονέων τα μέλη των ΔΣ, τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου μας και ιδιαίτερα τους γονείς για την έμπρακτη υποστήριξη στους συνανθρώπους μας ,δίνοντας παράλληλα και το σπουδαιότερο μάθημα στα παιδιά μας αυτό της αλληλεγγύης. Επίσης ευχαριστούμε και την Αντριάνα Μητροπούλου, γονέα, η οποία μας διέθεσε φορτηγό και οδηγό δωρεάν για την μεταφορά της υλικής βοήθειας στις αποθήκες του Ερυθρού Σταυρού. Συνεχίζουμε στο δρόμο της αλληλεγγύης».

The post Η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης στήριξε τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης, Τουρκία, Συρία,enosi goneon pefkis – lykovrysis, tourkia, syria