Η Ελένη Γκρέτσα απαντά στα σενάρια για την απουσία της στην ειδική συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό

Για «ευφάνταστα σενάρια που κυκλοφορούν από κάποιους κύκλους» στην Πεντέλη σχετικά με την απουσία της από την πρόσφατη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό του 2020 κάνει λόγο η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Μπροστά Μαζί Ελένη Γκρέτσα.

Η ίδια, με ανακοίνωσή της, εξηγεί ότι ο λόγος της απουσίας της ήταν ένα προγραμματισμένο επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, συμπληρώνοντας ότι, εάν ήταν παρούσα στη συνεδρίαση, θα υπερψήφιζε την εναλλακτική πρόταση που κατέθεσαν οι λοιπές παρατάξεις.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της κ. Γκρέτσα:

Τα
σενάρια τελειώνουν εδώ

Σε απάντηση των ευφάνταστων σεναρίων που κυκλοφορούν από κάποιους κύκλους για την μη συμμετοχή μου στην Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης,  με θέμα την έγκριση του Προϋπολογισμού  2020, θέλω να καταστήσω σαφές προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ότι:

Η απουσία μου από τη συνεδρίαση οφειλόταν σε προγραμματισμένο προ διμήνου επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό. Με βρίσκει απολύτως σύμφωνη η εισήγηση-τοποθέτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του επικεφαλής του συνδυασμού μας, Λευτέρη Κοντουλάκου. 

Είναι δε αυτονόητο ότι εάν ήμουν παρούσα, θα υπερψήφιζα την εναλλακτική πρόταση προϋπολογισμού που κατέθεσε σύσσωμη η αντιπολίτευση (πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης),  η οποία προέβλεπε τα παρακάτω,  σε αντίθεση με την πρόταση της συνδιοίκησης Κεχαγιά-Παλαιοδήμου:  α) Μηδενικά τροφεία για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, β) Μείωση των δαπανών σε γιορτές και πανηγύρια, γ) Περιορισμό της βιομηχανίας μελετών άνευ ουσίας, οι οποίες   τελευταία, παραγγέλνονται αθρόα στο επίπεδο της απευθείας ανάθεσης.

Επιπρόσθετα, θα στήριζα τον προϋπολογισμό της αντιπολίτευσης για να σταματήσει η προσπάθεια εκχώρησης  υπηρεσιών του Δήμου σε ιδιώτες εργολάβους, διασφαλίζοντας έτσι τα  χρήματα των δημοτών.

The post Η Ελένη Γκρέτσα απαντά στα σενάρια για την απουσία της στην ειδική συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα