Η Α. Ασπραδάκη στις πρωτοχρονιάτικες πίτες των ΚΑΠΗ και του ΚΑΟ Λυκόβρυσης

Στην κατάμεστη από μέλη των ΚΑΠΗ αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», στο Ηλιακό Χωριό, πραγματοποιήθηκε η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη και η αντιπρόεδρος, Μαριάννα Μαμαλάκη, αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές με τους «εφήβους» της τρίτης ηλικίας και τους διαβεβαίωσαν ότι θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Στον χαιρετισμό της η κ. Ασπραδάκη ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Ευχαριστώ

από καρδιάς τους εθελοντές των ΚΑΠΗ που προάγουν την ψυχική και σωματική υγεία των μελών μας. Το επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό, που διευθετεί κάθε πρόβλημα που προκύπτει, όχι ψυχρά και αδιάφορα, αλλά με αγάπη και αληθινό ενδιαφέρον. Το διοικητικό του ΚΟΙΠΑΠ, που σεβόμενο την τρίτη νιότη, στηρίζει τις προτάσεις μας. Τον δήμαρχο που διακριτικά βρίσκεται κοντά μας και μας βοηθά σε οτιδήποτε χρειαζόμαστε. Ευχαριστώ όλους εσάς, τα μέλη μας, που είστε ενεργοί και πάντα μας γεμίζετε αγάπη. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις συνθήκες ώστε να νιώθετε το ΚΑΠΗ σαν το δεύτερο σας σπίτι. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς. Και του χρόνου όλοι μαζί».

Επίσης, η κ. Ασπραδάκη αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές με τον πρόεδρο του ΚΑΟ Λυκόβρυσης, Θωμά Καλογεράκο, το Δ.Σ., τους αθλητές και φιλάθλους του Συλλόγου κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας.

«“Μια ομάδα, μια οικογένεια”: από τον τίτλο και μόνο κατανοούμε τι πρεσβεύουν. Ο ΚΑΟΛ στέλνει μήνυμα ενότητας για το τι μπορούμε να καταφέρουμε όλοι μαζί. Κρατά τις αρχές του αθλητισμού και τις προωθεί με πράξεις και όχι με λόγια. Με πρακτικές που αποδεικνύουν ότι είναι αφοσιωμένοι στην ψυχική, σωματική και πνευματική καλλιέργεια των αθλητών, των φιλάθλων , των παιδιών μας. Σας εύχομαι πολλές νίκες στο παρκέ και στη ζωή σας», τόνισε, στον χαιρετισμός της, η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ.

The post Η Α. Ασπραδάκη στις πρωτοχρονιάτικες πίτες των ΚΑΠΗ και του ΚΑΟ Λυκόβρυσης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα