Γρηγόρης Λέων: Επίκεντρο της ζωής μου ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

«Ποτέ δεν έκρυψα την πολιτική μου ταυτότητα, αλλά πάντα ήμουν άνθρωπος της σύνεσης, της συνεργασίας και της σύνθεσης. Δεν πιστεύω πως έχουν χρώμα οι λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Γρηγόρης Λέων, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος στο Δήμο Αθηναίων ξεκαθάρισε τους στόχους της υποψηφιότητάς του για το δημαρχιακό θώκο, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η αποχώρηση του νυν δημάρχου Τάσου Μαυρίδη ήταν αυτή που άνοιξε τον δρόμο

για τη δική του ενεργοποίηση.

«Δεν είχα κάνει καμία απολύτως σκέψη πριν τη δήλωση του κ. Μαυρίδη. Ο κάθε δήμαρχος πιστεύω πως δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί και ο νυν δήμαρχος έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης», τόνισε ο κ. Λέων.

Ο ίδιος απηύθυνε κάλεσμα προς όλους όσοι χωρίς συνδιαλλαγές θέλουν να αγωνιστούν για μία καλύτερη πόλη, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι έχει επιλέξει να καταγράψει τα προβλήματα μέσα από την άμεση επαφή που έχει ξεκινήσει τόσο με τους συμπολίτες του, όσο και με φορείς του δήμου.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γρηγόρη Λέων στο παρακάτω link:

The post Γρηγόρης Λέων: Επίκεντρο της ζωής μου ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα