Γιατί δεν ψήφισε τον προϋπολογισμό 2023 του Δήμου η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου

Τους λόγους για τους οποίους δεν ψήφισε τον προϋπολογισμό 2023 του Δήμου επισημαίνει η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου.

Μεταξύ άλλων η ΛΑ.ΣΥ. Χαλανδρίου αναφέρει:

«Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2023 του Δήμου Χαλανδρίου, παρόλο που οι ψήφοι δεν έφταναν (13 υπέρ, 17 κατά) ελέω των νόμων που βαπτίζουν το κρέας ψάρι στην κατ’ όνομα τοπική αυτοδιοίκηση.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, που αποδείχτηκε για μία ακόμα φορά ότι είναι η πραγματική

αντιπολίτευση στη δημοτική αρχή, καταψήφισε τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα γιατί είναι μακριά από τις ανάγκες και τις αγωνίες του λαού της πόλης και ανέπτυξε με αδιάσειστα στοιχεία ότι όχι μόνο αυτό που ονομάζουν αυτοδιοίκηση δεν είναι υπέρ των συμφερόντων των Χαλανδραίων αλλά είναι πέρα πάσης αμφιβολίας φορομπηκτικός μηχανισμός στην υπηρεσία της εκάστοτε κυβέρνησης.

Η άρνηση της ΛΑ.ΣΥ. να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του 2023, δηλώνει την ουσιαστική διαφωνία της με την ασκούμενη πολιτική της διοίκησης Σίμου Ρούσσου (ΣΥΡΙΖΑ), η οποία ευθυγραμμίζεται αυστηρά με τις κυβερνητικές επιδιώξεις να πληρώσουν δηλαδή πάλι οι εργαζόμενοι και οι μικροεπαγγελματίες ώστε να δοθούν χρήματα σε τραπεζίτες και πολυεθνικές.

Ήδη η διοίκηση Ρούσσου είχε στείλει το μήνυμα της κατεύθυνσης που θα κινείται ο προϋπολογισμός του Δήμου νωρίτερα, κατά τη συζήτηση των δημοτικών τελών, τα οποία επίσης καταψήφισε η Λαϊκή Συσπείρωση τονίζοντας ότι την τελευταία πενταετία τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού από 1,55 € που ήταν το 2017 φτάνουν με τη φετινή αύξηση 2,23 € ανά τ.μ. δηλαδή αύξηση 43%».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της ΛΑ.ΣΥ. ΧαλανδρίουΛήψη

The post Γιατί δεν ψήφισε τον προϋπολογισμό 2023 του Δήμου η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ϋπολογισμό 2023, Δήμου, Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου,ypologismo 2023, dimou, laiki syspeirosi chalandriou