Για τις δράσεις του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού ενημερώθηκε ο Τ. Μαυρίδης

Τον διευθυντή του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού Πάνο Χριστοδούλου υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ο κ. Χριστοδούλου ενημέρωσε τον δήμαρχο για τις δράσεις που υλοποιούν οι δομές του Δικτύου για παιδιά και εφήβους και υπέβαλε προτάσεις περαιτέρω συνεργασίας.

Μάλιστα, ο κ. Χριστοδούλου χάρισε στον κ. Μαυρίδη ένα μουσικό CD. Τα τραγούδια που περιλαμβάνει το CD προέκυψαν από στίχους που έγραψαν παιδιά με έμπνευση τη Διεθνή Σύμβαση

για τα Δικαιώματα του Παιδιού, τα οποία μελοποιήθηκαν και ερμηνεύτηκαν από γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Μπάμπης Στόκας, η Φωτεινή Βελεσιώτου και πολλοί άλλοι.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον κ. Χριστοδούλου, διευθυντή του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, στο οποίο πραγματοποιήσαμε πρόσφατα μία δωρεά. Ήταν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση, καθώς με ενημέρωσε για την πλούσια δράση του Δικτύου και συζητήσαμε πιθανές συνεργασίες για το μέλλον. Επίσης, μου χάρισε ένα πολύ ενδιαφέρον μουσικό δώρο».

The post Για τις δράσεις του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού ενημερώθηκε ο Τ. Μαυρίδης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα