Γ. Σταθόπουλος: Ο έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και οι κουτοπονηριές του Γ. Μυλωνάκη

Στην πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας και συγκεκριμένα στις αναφορές του δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη στον κατασταλτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο στον Δήμο το 2017… επιστρέφει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκη Πολιτών και πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος.

Ο κ. Σταθόπουλος, αφού επισημαίνει ότι ο εν λόγω έλεγχος πραγματοποιήθηκε σε όλους τους δήμους της χώρας, προσθέτει ότι ο κ. Μυλωνάκης απέκρυψε σκοπίμως

κάποια κρίσιμα στοιχεία. Μεταξύ αυτών, το γεγονός ότι το κύριο συμπέρασμα του ελέγχου είναι ότι δεν βρέθηκε κάποια οικονομική ατασθαλία και καμία οικονομική τρύπα, ενώ διαπιστώθηκε η υποστελέχωση των οικονομικών υπηρεσιών, από την οποία υποφέρουν όλοι οι ΟΤΑ του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης.

Καλεί μάλιστα τη δημοτική αρχή του κ. Μυλωνάκη, αντί «να κατηγορεί τους προηγούμενους», που «όχι μόνο δεν είναι καλό σημάδι αλλά δείχνει επιπλέον δυσκολία ή και αδυναμία παραγωγής έργου», να εργασθεί για να βελτιώσει τα πράγματα.

Ακολουθεί η αναλυτική ανακοίνωση της παράταξης Νίκη Πολιτών για τον έλεγχο:

Η αναλυτική ανακοίνωση της παράταξης Νίκη ΠολιτώνΛήψη

The post Γ. Σταθόπουλος: Ο έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και οι κουτοπονηριές του Γ. Μυλωνάκη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σταθόπουλος, Ελεγκτικού Συνεδρίου, Μυλωνάκη,stathopoulos, elegktikou synedriou, mylonaki