Γ. Πατούλης: Το γραφείο της Περιφέρειας Αττικής στις Βρυξέλλες ήταν αόρατο, όπως και το έργο της κ. Δούρου

«Το γραφείο της Περιφέρειας Αττικής στις Βρυξέλλες ήταν αόρατο, όπως και το έργο της κ. Δούρου αυτά τα 4,5 χρόνια» τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης απαντώντας σε ανακοίνωση της διοίκησης της Περιφέρειας για το Ευρωπαϊκό Γραφείο της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γ. Πατούλης επισημαίνει:

Η απερχόμενη περιφερειάρχης Αττικής δηλώνει ικανοποιημένη γιατί ίδρυσε γραφείο της Περιφέρειας στις

Βρυξέλλες.

Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος, ως περιφερειάρχης Αττικής, όταν το γραφείο αυτό θα λειτουργεί προς όφελος των πολιτών της Αττικής.

Θα είμαι ικανοποιημένος όταν η Περιφέρεια Αττικής πάψει να είναι ουραγός στην απορροφητικότητα των ευρωπαϊκών κονδυλίων, εξαιτίας της οποίας σήμερα οι συμπολίτες μας στερούνται έργων που θα έκαναν καλύτερη την καθημερινότητά τους.

Μέχρι να συμβεί αυτό, η Περιφέρεια Αττικής θα έχει μόνον κατ΄ όνομα γραφείο στις Βρυξέλλες, προφανώς για λόγους δημοσίων σχέσεων της κ. Δούρου.

Η Αττική θα κάνει μια Νέα Αρχή και στη διεθνή εκπροσώπησή της στα ευρωπαϊκά κέντρα λήψης των αποφάσεων, με ένα γραφείο στις Βρυξέλλες που θα παράγει έργο ουσίας, με μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πολίτες.

The post Γ. Πατούλης: Το γραφείο της Περιφέρειας Αττικής στις Βρυξέλλες ήταν αόρατο, όπως και το έργο της κ. Δούρου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα