Γ. Πατούλης: Περισσότερες από 250 οι υπηρεσίες που διατίθενται ψηφιακά στην Περιφέρεια Αττικής

Την προτεραιότητα που δίνει η διοίκηση στην ταχεία μετάβαση της Περιφέρειας Αττικής στη νέα ψηφιακή εποχή, «με πράξεις και όχι με λόγια», όπως είπε χαρακτηριστικά, υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Αττικής, α’ αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην 1η Ετήσια Έκθεση Smart Cities για τις «Έξυπνες Πόλεις», που πραγματοποιήθηκε και υπό την αιγίδα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας,

παρουσία περιφερειαρχών, δημάρχων και εκπροσώπων αυτοδιοικητικών φορέων.  

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο δ/νων σύμβουλος της διοργανώτριας εταιρείας Teamworks/Metateam Γ. Χαλαβαζής, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ο πρώην υπουργός Χ. Θεοχάρης, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γ. Φωστηρόπουλος, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Στ. Μελάς και ο πρόεδρος  της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» Μ. Χρηστάκης. 

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η οποία έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός σημείου αναφοράς για τις «έξυπνες πόλεις», την ψηφιακή διακυβέρνηση και την αστική ανάπτυξη, πραγματοποιήθηκε και η απονομή των Smart Cities Awards, με τον περιφερειάρχη Αττικής και αντιπρόεδρο της ΕΝΠΕ Γ. Πατούλη να παραλαμβάνει εκ μέρους της Περιφέρειας το βραβείο για την ψηφιακή εφαρμογή της Περιφέρειας «Μy attica».

Κατά την ομιλία του ο κ. Πατούλης αφού υπογράμμισε πως στόχος της διοίκησης είναι να καταστήσει την Αττική μια Περιφέρεια – πρότυπο και στο πεδίο της ψηφιακής εξυπηρέτησης, επισήμανε ότι προς αυτή την κατεύθυνση η Περιφέρεια Αττικής παρουσιάζει μεγάλη πρόοδο στην παροχή Ψηφιακών Υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Αναλυτική ανακοίνωση για την 1η Έκθεση Smart CitiesΛήψη

The post Γ. Πατούλης: Περισσότερες από 250 οι υπηρεσίες που διατίθενται ψηφιακά στην Περιφέρεια Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα