Γ. Παπαδόπουλος: Επανεκκίνηση τώρα για να πάρει μπροστά και σωστά ο Δήμος Κηφισιάς

Ως τη μοναδική λύση για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Κηφισιάς και την ανάκτηση της χαμένης αίγλης της Κηφισιάς, που εγγυάται η 24χρονη εμπειρία της ενασχόλησής του με τον Δήμο και τα κοινά γενικότερα, προέβαλλε τον συνδυασμό Επανεκκίνηση τώρα, ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης Γιώργος Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκδήλωση παρουσίασης βασικών θέσεων του προγράμματός του και των πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που πλαισιώνουν τον συνδυασμό του και πραγματοποιήθηκε την

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα του Politia Tennis Club.

Παρουσιάζοντας επίσημα το όνομα του συνδυασμού του, την ιδρυτική του διακήρυξη, τον λογότυπό του και τον αρχικό του πυρήνα ο κ. Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Σήμερα βάζουμε τα θεμέλια για μια δημοτική κίνηση που θα αλλάξει το τοπίο στον Δήμο Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας και Εκάλης» και κάλεσε όλους τους δημότες για επανεκκίνηση τώρα και επανεκκίνηση μαζί, ώστε να πάρει και πάλι μπροστά και σωστά αυτή τη φορά ο Δήμος μας.

Με προσωπικό του στοίχημα -όπως είπε- την υστεροφημία του, και με την υπόσχεση ότι το όραμά του για την Κηφισιά, τη Ν. Ερυθραία και την Εκάλη θα μετουσιωθεί με σχέδιο και σκληρή δουλειά σε πράξη, ο κ. Παπαδόπουλος εμφανίστηκε ενωτικός, προς όφελος όλων των δημοτών και της καθημερινότητάς τους αφού όπως είπε «η Επανεκκίνηση τώρα ενώνει πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους, γιατί η Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι πάνω από κόμματα και διαχωριστικές γραμμές» και πρόσθεσε με νόημα ότι θα επιδιώξει «συνεργασίες και συνθέσεις για το καλό της πόλης μας χωρίς ωστόσο να αφήνουμε προκλήσεις αναπάντητες και χτυπήματα κάτω από τη μέση».

Κάνοντας μια σύντομη αναφορά στον Δήμο του σήμερα ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε ότι: «Η σημερινή εικόνα του Δήμου μας δεν συμβαδίζει με αυτή του ονόματός του. Η ποιότητα ζωής μας έχει σαφέστατα υποβαθμιστεί ενώ πολλά σημεία της πόλης μας παρουσιάζουν εγκατάλειψη. Η καθαριότητα, το πράσινο, το οδικό δίκτυο, η εξυπηρέτηση των πολιτών γενικότερα δεν είναι πλέον στο επίπεδο που μας αρμόζει. Τα κυκλοφοριακά προβλήματα, η έλλειψη στάθμευσης, η ηχορρύπανση έχει καταστεί πλέον αφόρητη. Την ίδια ώρα η εγκληματικότητα στην περιοχή μας έχει αυξηθεί, εντείνοντας την ανασφάλεια των συμπολιτών μας. Η αρχοντική φυσιογνωμία της πόλης μας, που αποτυπώνεται στα ιστορικά αρχοντικά και το φυσικό περιβάλλον, είναι πλέον μια ανάμνηση του παρελθόντος».

Όσον αφορά στη δική του πολύχρονη υπηρεσία στα δημοτικά δρώμενα της πόλης ο κ. Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Η ενήλικη ζωή μου συμβαδίζει με το δήμο μας. Υπηρέτησα με συνέπεια και αποτελεσματικότητα επί 24 ολόκληρα χρόνια τον Δήμο μας και τους κατοίκους αυτής της πόλης. Υπηρέτησα με πίστη και αφοσίωση όλους τους δημάρχους για το καλό της πόλης. Και πέρασα σχεδόν από όλες τις διοικητικές θέσεις του δήμου μας. Τόσο στον πρώην δήμο Κηφισιάς, όσο και στο σύγχρονο ενοποιημένο δήμο Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης. Η πολύτιμη εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια και η συνεπής παρουσία μου στα δημοτικά δρώμενα αποτελούν το φωτεινό μου οδηγό της επανεκκίνησης στην πόλη μας».

Κλείνοντας την ομιλία του και υπό το χειροκρότημα των παρευρισκομένων, ο κ. Παπαδόπουλος κάλεσε τους δημότες, «από σήμερα και μέχρι και τις 26 Μαίου, να πατήσουμε όλοι μαζί το κουμπί της επανεκκίνησης. Για την επανεκκίνηση της Κηφισιάς, για την επανεκκίνηση της Ν.Ερυθραίας, για την επανεκκίνηση της Εκάλης».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, γραμμάτων και της τέχνης, όπως οι πρώην υπουργοί Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, Γιάννης Παπαθανασίου και νυν υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα με την Ν.Δ., η τ. βουλευτής Ραχήλ Μακρή, ο πρόεδρος της β4 ΝΟΔΕ Ν.Δ. Σπύρος Αβραμάκος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κηφισιάς της Ν.Δ., Διονύσης Γεωργιόπουλος, η Σίσσυ Γκίκα, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., η Μαριάνθη Καφετζή, μέλος ΠΕ Ν.Δ. και υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα, όπως και οι αντίστοιχοι συνυποψήφιοι με τη Ν.Δ., Κωστόπουλος Νίκος, Καλαντζάκου Ιωάννα, Ξυπολυτάς Βασίλης, Ρωμανός Νίκος, ο υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα με την Ελληνική Λύση Μιχάλης Χριστοδουλίδης και Κολοβός Απόστολος με την Κίνηση Πολιτών-Δανειοληπτών, ο περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό Χάρης Μάνος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Γιώργο Πατούλη, Σπηλιωτοπούλου Βάσω, δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς, Σαντοριναίος Νίκος, Ψυχόπαιδας Λεωνίδας, Κεχρής Γιάννης, Κεφαλογιάννη Λουκία, καθώς και η πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων, Σάγια Τσαουσίδου και ο συγγραφέας – φιλόσοφος Βλάσης Ρασιάς.

Η ανακοίνωση της παράταξης

The post Γ. Παπαδόπουλος: Επανεκκίνηση τώρα για να πάρει μπροστά και σωστά ο Δήμος Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα