Γ. Οικονόμου: Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας την Ξανθή Κωτσάκου

Στη δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή εντάσσεται η Ξανθή Κωτσάκου, όπως ανακοινώνει ο επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου δηλώνει σχετικά: «Καλωσορίζουμε την Ξανθή Κωτσάκου, έμπειρη και καταξιωμένη πολιτικό μηχανικό ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές, στη δημοτική μας παράταξη. Η Ξανθή, εκτός από την άριστη επιστημονική και επαγγελματική της κατάρτιση, διακρίνεται

για τον δυναμισμό της και την οργανωτική της ικανότητα. Με όραμα και σχέδιο μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία για το μέλλον της πόλης μας, την οποία επιλέξαμε για να ζήσουμε με τις οικογένειές μας. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να φτιάξουμε ένα καλύτερο περιβάλλον, μία πόλη πιο φιλική στους δημότες, με σύγχρονες υποδομές, με ασφάλεια και με προοπτική. Για να αφήσουμε πίσω το χθες και όλα όσα μας τραυμάτισαν, μας αδίκησαν και μας προσέβαλαν και με νέες δυνάμεις να κάνουμε μία νέα αρχή για την Αγία Παρασκευή».

Από την πλευρά της η κ. Κωτσάκου σημειώνει: «Αγαπητοί συνδημότες. Χρόνια τώρα περιδιαβαίνοντας την πόλη μας, δουλεύοντας σε διάφορες γειτονιές παρατηρούσα τα κακώς κείμενα και σχεδίαζα “ονειρευόμουν” λύσεις για να βελτιωθούν. Η τραγική εικόνα της πόλης μας που επιδεινώθηκε μετά την επέλαση της “Ελπίδας” και η έλλειψη πολιτικής υπευθυνότητας, με ώθησαν στην απόφαση να συμπαραταχτώ με τον Γιώργο Οικονόμου και τη δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή. Αισθάνομαι την υποχρέωση αλλά και την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον Γιώργο Οικονόμου για την άψογη συνεργασία μας όποτε χρειάστηκε και για τις προσπάθειες που κάνει καθημερινά για μια Αγία Παρασκευή καλύτερη. Τα προβλήματα είναι πολλά και συσσωρευμένα και απαιτούν άμεσες λύσεις. Με τη συμμετοχή μου στα δημοτικά δρώμενα και την εμπειρία που διαθέτω ως μηχανικός, φιλοδοξώ να υπηρετήσω την πόλη και τους δημότες, με εντιμότητα και υπευθυνότητα. Για να γυρίσουμε σελίδα, και να κάνουμε μια νέα αρχή στις γειτονιές μας».

The post Γ. Οικονόμου: Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας την Ξανθή Κωτσάκου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα