Γ. Μυλωνάκης: Πλεόνασμα πανικού και έλλειμμα μεγαλοψυχίας από τον δήμαρχο Γ. Σταθόπουλο

Για «πλεόνασμα πανικού» και «έλλειμμα μεγαλοψυχίας» από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο κάνει λόγο ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλλάζουμε και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης.

Αφορμή για τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος ήταν ότι ο νυν δήμαρχος -όπως αναφέρεται – «εξανάγκασε» τον Σύλλογο Γονέων ΑμεΑ «Χελιδόνι» να χρεωθεί τη μη παρουσία του στη συνάντηση του Συλλόγου με τους υποψηφίους δημάρχους της πόλης.

Ο κ. Μυλωνάκης παραθέτει

τμήμα του ηλεκτρονικού μηνύματος που εστάλη στους υποψηφίους δημάρχους όπου φαίνεται η αποστολή σε ηλεκτρονική διεύθυνση «Γιάννης Σταθόπουλος».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Γ. Μυλωνάκη:

Γ. Μυλωνάκης: Πλεόνασμα πανικού και έλλειμμα μεγαλοψυχίας από τον δήμαρχο Γ. ΣταθόπουλοΈφθασε στο σημείο να εξαναγκάζει ακόμη και συλλόγους να απολογούνται για τις δικές του απουσίες…

Το ότι ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος είναι γνωστό. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν πόσο μεγάλος πανικός έχει καταλάβει τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου, ώστε – ξεπερνώντας τον εαυτό του – να φθάνει στο σημείο να εξαναγκάζει συλλόγους της πόλης μας να απολογούνται επειδή ο ίδιος δεν φρόντισε να παραστεί σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούν.

Πριν λίγες ημέρες ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Αγίας Παρασκευής «Χελιδόνι», με αφορμή την ετήσια γενική συνέλευσή του, προσκάλεσε τους υποψηφίους δημάρχους ώστε να παρουσιάσουν τις προγραμματικές θέσεις τους για τα θέματα που τους αφορούν. Ο κ. Σταθόπουλος επέλεξε να μην παραστεί, κάτι που επισημάναμε κατά την παρουσία μας εκεί, χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση από πλευράς του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Όμως, λίγα 24ωρα αργότερα, ο δήμαρχος – λόγω της κατακραυγής που ξεσήκωσε η «ηχηρή» απουσία του – ουσιαστικά εξανάγκασε την πρόεδρο του Συλλόγου να βγάλει ανακοίνωση με την οποία ζητούσε συγγνώμη που «εκ παραδρομής» δεν κλήθηκε ο κ. Σταθόπουλος στη γενική συνέλευση.

Μόνο που το ψέμα έχει πάντα «κοντά ποδάρια». Όπως φαίνεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους για τη γενική συνέλευση του Συλλόγου περιλαμβάνεται ξεκάθαρα και μάλιστα πρώτη-πρώτη, η ηλεκτρονική διεύθυνση του δημάρχου! Άρα, μόνο «εκ παραδρομής» λάθος δεν υπήρξε.

Αυτό που υπάρχει και θα εντείνεται όσο πλησιάζουμε στην ώρα της κάλπης είναι το έλλειμμα της μεγαλοψυχίας του δημάρχου Γ. Σταθόπουλου να παραδεχθεί τα δικά του λάθη. Και αφού ο ίδιος δεν το κάνει, θα το πράξει για λογαριασμό του ο λαός της Αγίας Παρασκευής το βράδυ της 26ης Μαΐου.

The post Γ. Μυλωνάκης: Πλεόνασμα πανικού και έλλειμμα μεγαλοψυχίας από τον δήμαρχο Γ. Σταθόπουλο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα