Φ. Αλεξόπουλος: Επιστολή διαμαρτυρίας στον υπ. Υγείας για την κλινική ΩΡΛ στο Παίδων Πεντέλης

Eπιστολή διαμαρτυρίας για το ζήτημα της ενδεχόμενης διακοπής  λειτουργίας της κλινικής ΩΡΛ του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης απέστειλε στον υπουργό Υγείας ο κ. Φώτης Αλεξόπουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη και εκπρόσωπος του ΙΝ.ΚΑ Αγίας παρασκευής.

Ο κ. Φώτης Αλεξόπουλος απαιτεί από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, να προχωρήσει στις  απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθεί η αναγκαστική διακοπή λειτουργίας της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής.

Ειδικότερα, στην

επιστολή του ο κ. Αλεξόπουλος αναφέρει:

Αξιότιμεκ. Υπουργέ,

Με μεγάλη λύπη και ανησυχία πληροφορήθηκα ότι στα  τέλη του τρέχοντος μήνα (Νοεμβρίου)  θα κλείσει η κλινική  (ΩΡΛ) του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Κ. Υπουργέ,

Γνωρίζετε  πολύ καλά ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων και όχι μόνο.

Όπως καταλαβαίνετε, για όλους εμάς τους δημότες του Δήμου Αγίας Παρασκευής αποτελεί το μοναδικό  δημόσιο νοσοκομείο που εξυπηρετεί καθόλο το 24ωρο τα παιδιά της πόλης μας, με εύκολη προσβασιμότητα και σε κοντινή απόσταση από την πόλη μας.

Εμείς, ως γονείς, ως κάτοικοι, αλλά και ως στελέχη της Νέας Δημοκρατίας της περιοχής, θέλουμε να εκφράσουμε την ανησυχία και την αγωνία μας για τις πληροφορίες αυτές που αντλήσαμε από έγγραφο Δελτίου Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ.

Κ. Υπουργέ,

Να είστε σίγουροι ότι δεν είμαστεδιατεθειμένοι να επιτρέψουμε το κλείσιμο της ΩΡΛ κλινικής του ΝοσοκομείουΠαίδων Πεντέλης ύστερα από 50 χρόνια λειτουργίας.

Απαιτώ από εσάς προσωπικά, ως βασικού εκπρόσωπου του Υπουργείου Υγείας, να προχωρήσετε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθεί η αναγκαστική διακοπή λειτουργίας της ΩΡΛ κλινικής, αλλά και να ενισχυθεί το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης με ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό και εξοπλισμό, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες περίθαλψης όλων σχεδόν των παιδιών της Βόρειο-Ανατολικής  Αττικής.

Τέλος, γνωρίζοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία σας για το θέμα, αναμένω θετική έκβαση του αιτήματος μου  για τη διατήρηση και λειτουργία δομών υγείας στους  δήμους των βορείων προαστίων.

Φώτης Αλεξόπουλος

(Μέλος της Νέας Δημοκρατίας με Aρ. Μητρώου31708743)

The post Φ. Αλεξόπουλος: Επιστολή διαμαρτυρίας στον υπ. Υγείας για την κλινική ΩΡΛ στο Παίδων Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα