Έξι συλλήψεις σε Χαλάνδρι και Πειραιά για διακίνηση κοκαΐνης

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στις περιοχές του Χαλανδρίου και του Πειραιά προχώρησε η υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τρίτης 2 Νοεμβρίου αστυνομικοί συνέλαβαν πέντε Έλληνες, ηλικίας 20, 38, 49, 63 και 65 ετών και έναν 37χρονο αλλοδαπό. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση

και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Επιπλέον, ο 37χρονος και ο 38χρονος κατηγορούνται και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε κατάστημα, που οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης των προς διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης, σε οχήματα και οικίες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 11 κιλών και 715 γραμμαρίων.Ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 11 γραμμαρίων.Το χρηματικό ποσό των 280.530 ευρώ.Πέντε ΙΧΕ αυτοκίνητα.Ένα Ι.Χ. δίκυκλο.Επτά συσκευές κινητής τηλεφωνίας.Τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.Μαχαίρι με μήκος λάμας -15- εκατοστά.Τρία πολεμικά φυσίγγια.Πλήθος νάιλον συσκευασιών και ιδιόχειρων σημειώσεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

The post Έξι συλλήψεις σε Χαλάνδρι και Πειραιά για διακίνηση κοκαΐνης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα