Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Οι Γερμανοί γνωρίζουν ότι είναι νεκρή – Ενημέρωσαν τους γονείς

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως οι γερμανικές αρχές με επιστολή προς τους γονείς της μικρής Μαντλίν, τους ενημέρωσαν πως η Μαντλίν Μακάν που αγνοείται από το 2007 είναι νεκρή.

Μια από τις πιο τραγικές υποθέσεις στα αστυνομικά χρονικά, αυτή της εξαφάνισης της 3χρονης Μαντλίν ΜακΚάν από πορτογαλικό θέρετρο το 2007, φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στο εξίσου τραγικό της τέλος. 

Από τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδας) κάνει τον γύρο του κόσμου η είδηση ότι οι γερμανικές αρχές με επιστολή τους ενημέρωσαν τους γονείς της Μαντλίν

Μακάν πως έχουν όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο ύποπτος που βρίσκεται ήδη στα χέρια τους -έγκλειστος για άλλα αδικήματα- σκότωσε τη μικρή Μαντλίν.  

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ οι γερμανικές αρχές δεν δίνουν περισσότερα στοιχεία στην επιστολή, καθώς όπως αναφέρουν αυτές θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την υπόθεση εναντίον του Κριστιάν Μπρικνέρ.

«Συμπάσχω με τους γονείς, όμως αν αποκαλύψουμε περισσότερα σε εκείνους μπορεί να διακινδυνεύσουμε την έρευνα. Έχουμε πλέον αποδείξεις ότι ο ύποπτός μας έχει σκοτώσει την Μαντλίν και αυτό δυστυχώς σημαίνει ότι είναι νεκρή» τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας στη Γερμανία. 

Ο ίδιος σημείωσε ότι οι γονείς δεν απάντησαν στη συγκεκριμένη επιστολή, ενώ τόνισε: «Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το γιατί είναι νεκρή. Είναι πιο σημαντικό να συνεχίσουμε την έρευνα και όχι να ανοίξουμε αυτή τη στιγμή τα χαρτιά μας στο τραπέζι».

Πηγή: reader.gr

The post Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Οι Γερμανοί γνωρίζουν ότι είναι νεκρή – Ενημέρωσαν τους γονείς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα