Εθελοντική αιμοδοσία στις 28/2 στο 1ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι ο Σύλλογος Γονέων/Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ πόλης, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, διοργανώνουν ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας για τους ασθενείς της Αιματολογικής Κλινικής του ΓΝΑ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, την αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει η κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του ΓΝΑ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», στο δημαρχείο της Αγ. Παρασκευής Μεσογείων 417 (αίθουσα

Δημοτικού συμβουλίου).
Όλοι οι υγειονομικοί της μονάδας, είναι έμπειροι επιστήμονες και τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας για την Covid-19 αυστηρά, επισημαίνει η δημοτική αρχή, ενώ προσθέτει ότι η διαδικασία είναι εύκολη, ανώδυνη και απολύτως ασφαλής.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αναφέρει:

Μη διστάσετε να ανταποκριθείτε σε αυτήν την έκκληση βοήθειας των ασθενών συνανθρώπων μας.

Το αίμα δεν παράγεται σε κανένα εργαστήριο. Προσφέρεται δωρεάν από τον άνθρωπο σε συνανθρώπους του, που το έχουν απόλυτη ανάγκη.

Οι αιματολογικοί ασθενείς, παλεύουν για χρόνια με τη νόσο και μία από τις κύριες θεραπείες, είναι η μετάγγιση.

Με το σύνθημα, «Στείλε sms … δώσε αίμα… χάρισε ζωή», οι γονείς του 1ου ΓΕΛ Αγ. Παρασκευής, στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα στα παιδιά μας, τολμώντας μια πράξη αλτρουισμού, αλληλεγγύης και προσφοράς.

Την Κυριακή το πρωί (28/2/2021) βγαίνουμε από το σπίτι για τον ομορφότερο λόγο μετακίνησης, την προσφορά.

Στείλε μήνυμα στο 13033 μετακίνηση «1», ή αν θέλεις έντυπη βεβαίωση, σημείωσε μετάβαση Β1 και υπογράμμισε την λέξη αιμοδοσία.

Ο Σύλλογος γονέων/κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη διεύθυνση του σχολείου, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής και την δράση «Όλοι μαζί μπορούμε», για τη βοήθεια που προσφέρουν σε αυτή τη σπουδαία κίνηση.

Θερμές ευχαριστίες επίσης και στον Δήμο Αγίας Παρασκευής για τη συνδιοργάνωση, τη συνεργασία και τη συμπαράσταση, αλλά κυρίως σε όλους τους γονείς και όλους τους δημότες που θα συνδράμουν στην προσπάθειά.

Διαβάστε αναλυτικά οδηγίες όσον αφορά τη διαδικασία της αιμοδοσίας

The post Εθελοντική αιμοδοσία στις 28/2 στο 1ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα